"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΥΡΙΖΟΚΗΦΗΝΟΠΛΗΚΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ: Η αιώνια ντροπή του διεφθαρμένου ελληνικού δημοσίου με τους δημόσιους κηφήνες που αρνούνται να αξιολογηθούν




Koρόιδα είναι να αξιολογηθούν; 


Γι΄αυτούς ο μήνας έχει μονίμως 9. Βρέξει χιονίσει το βαθύ διεφθαρμένο κράτος είναι πάντα το καταφύγιο των κηφήνων που το υπηρετούν. Των Βασιλάκηδων. 


Ο ταλαίπωρος ο Σόιμπλε μίλησε στον Γιώργο Παππά στα ΝΕΑ για την ελληνική δημόσια διοίκηση αλλά ποιος τον ακούει;



Το ελληνικό Κράτος δεν έχει αντίπαλο. Από την εποχή της Τουρκοκρατίας.



Υποτίθεται πως ως το τέλος Ιουνίου έπρεπε να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση των κηφήνων αλλά ποια αξιολόγηση και απίδια μάντολες.  


Οι προιστάμενοι του Δημοσίου που είναι οι πιο άχρηστοι εκ των δημοσίων υπαλλήλων αρνούνται να παραλάβουν τις απαντήσεις των από κάτω που θέλησαν να αξιολογηθούν.



Μιλάμε για...
 την αιώνια ντροπή του διεφθαρμένου ελληνικού δημοσίου-όπως σωστά παρατήρησε και ο Νίκος Χριστοδουλάκης και οι περισσότεροι βουλευτές είναι δημόσιοι υπάλληλοι, οπότε κόρακας-κοράκου μάτι δεν βγάζει.

 

Σε σύγκρουση για το θέμα της αξιολόγησης στο Δημόσιο οδηγούνται υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης και δημόσιοι υπάλληλοι, όπως επιβεβαιώθηκε και από τη σημερινή συνάντηση της Όλγας Γεροβασίλη και του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου, Γρηγόρη Θεοδωράκη, με την Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ.



Παρότι, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου, η συζήτηση διεξήχθη σε καλό κλίμα κατηγορεί τους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους των δημοσίων υπαλλήλων για αδιαλλαξία τονίζοντας χαρακτηριστικά:
 “Δυστυχώς, η αδιαλλαξία της ΑΔΕΔΥ στο θέμα της αξιολόγησης ρίχνει «νερό στο μύλο» των πιο ακραίων νεοφιλελεύθερων κύκλων, που ονειρεύονται ένα απαξιωμένο και συρρικνωμένο Δημόσιο. Θεωρούμε πως η συντριπτική πλειονότητα των δημοσίων υπαλλήλων αντιλαμβάνεται την ανάγκη της μεταρρύθμισης στη δημόσια διοίκηση και θα περιφρουρήσει την ηθική και επαγγελματική της υπόσταση, συμμετέχοντας ενεργά στη διαδικασία αξιολόγησης”, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: