"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΟΚΗΦΗΝΑΡΑΔΙΚΟ: Ασέβεια! Παράτησαν τους φραπέδες πάνω στο Μνημείο Πεσόντων της ΕΡΤ!Εικόνα εγκατάλειψης άρχισε να παρουσιάζει ήδη το πολυσυζητημένο τάμα της ΠΟΣΠΕΡΤ στο προαύλιο του ραδιομεγάρου, μια μόλις ημέρα μετά τα θριαμβευτικά αποκαλυπτήριά του. Μια εικόνα που σίγουρα δεν τιμά τους νεκρούς της ΕΡΤ, που έπεσαν στον αγώνα, για να μπορούμε τώρα όλοι να απολαμβάνουμε ελεύθερη και ακηδεμόνευτη ενημέρωση.

 
Και αυτό γιατί, μετά την τελετή, όπου οι περισσότεροι από όσους παραβρέθηκαν τίμησαν τους νεκρούς με το εθνικό ρόφημα του Δημοσίου, κανείς δεν μπήκε στον κόπο να καθαρίσει το χώρο αφού δεν έχει προβλεφθεί ειδική θέση για την φύλαξη και τον «αποφραπεδισμό» του μνημείου.

 
«Η εικόνα που παρουσιάζει το μνημείο είναι αλγεινή» σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΣΠΕΡΤ που κατηγορεί τη διοίκηση της ΕΡΤ ότι αφού εκμεταλλεύθηκε τα εγκαίνια για να προβληθεί, στη συνέχεια το εγκατέλειψε στην τύχη του.

 
Μάλιστα ζητάει από τον Διονύση Τσακνή, να προκηρύξει διαγωνισμό για την πρόσληψη ενός ικανού αριθμού μόνιμων υπαλλήλων που θα εργάζονται ως τιμητική φρουρά δίπλα από το γλυπτό, αφού οι νεκροί της ΕΡΤ δικαιούνται τις μεγαλύτερες δυνατές τιμές.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: