"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΟΞΕΦΤΙΛΑΡΑΔΙΚΟ: Ενα μικρό βήμα για τον Παππά, ένα τεράστιο βήμα για την… αλήθεια



Πόσο προπαγάνδα ακόμα να αντέξει αυτή η χώρα; 


Ο Νίκος Παππάς ταξίδεψε έως τη Γαλλική Γουιάνα στη Λατινική Αμερική από όπου πραγματοποιήθηκε η εκτόξευση του τηλεπικοινωνιακού δορυφόρου Hellas Sat 3, που αντικαθιστά τον Hellas Sat 2.


ΕΝΤΑΞΕΙ, είναι θετικό και αυτονόητο να διαθέτει η χώρα δορυφόρο εν έτει 2017. Αλλά ο υπουργός ψηφιακής πολιτικής το… τερμάτισε με τις δηλώσεις του. «Η Ελλάδα επιστρέφει δυναμικά στον τομέα του Διαστήματος», είπε και έπεσαν ξεροί κάτω η NASA, οι Ρώσοι, οι Κινέζοι, οι Ινδοί.  


Πόσο ηλίθιο μπορεί να θεωρεί ο Νίκος Παππάς τον ελληνικό λαό;  


Το παραμύθι είναι ωραίο: η κυβέρνηση, αφού έβγαλε τη χώρα από τα Μνημόνια, έφερε την ανάπτυξη και άρχισε να μαζεύει τα σκουπίδια από τους δρόμους, τώρα είναι έτοιμη και για την κατάκτηση του διαστήματος. Να ’ναι καλά ο υπουργός γιατί τώρα που καλοκαίριασε και τελείωσαν οι σατιρικές εκπομπές στην τηλεόραση προσφέρει άφθονο γέλιο σε όλους.


ΚΑΙΡΟΣ ήταν βέβαια να πει και κάτι που βγάζει γέλιο, γιατί εδώ και δυόμισι χρόνια κερνάει μόνο πίκρες. Μήπως, όμως, έχει έρθει η ώρα να δώσει κάποιες απαντήσεις ο κατά τα άλλα λαλίστατος και συνήθως είρωνας πολιτικός;


ΓΙΑΤΙ δεν λέει ότι δούλευε τον κόσμο όταν στις 11 Φεβρουαρίου 2015 έγραφε στο twitter «γελάω με αυτούς που ονειρεύονται κωλοτούμπες, λίγη αναμονή». Κωλοτούμπες έχει κάνει, και πολλές μάλιστα, άλλες μπροστά στην τρόικα και άλλες μπροστά στους πρώην και νυν διαπλεκόμενους της χώρας. Γιατί, αν δεν εξαπατούσε την κοινωνία, τότε θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί ή τουλάχιστον να ζητήσει ένα τεράστιο συγγνώμη.


ΣΥΓΓΝΩΜΗ πρέπει να ζητήσει και για τη δήλωσή του, εκείνο το περίφημο βράδυ της προκήρυξης του ψευδοδημοψηφίσματος, όταν είχε πει πως «είναι μια καλή νύχτα για την Ελλάδα και ξημερώνει μια καλή μέρα». Και λίγες ημέρες αργότερα υποσχόταν πως θα αρθούν σύντομα τα capital controls. Kαι γιατί τα έλεγε όλα αυτά; Απλά για να κάνει μια ακόμη κωλοτούμπα μαζί με το σύντροφο Αλέξη, ώστε να έχουν το άλλοθι να υπογράφουν τα Μνημόνια το ένα μετά το άλλο.


Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ εξευτελισμός ήρθε...
 πέρσι με το διαγωνισμό-παρωδία για τις τηλεοπτικές άδειες, τα βοσκοτόπια και όλο αυτό το «γλείψιμο» παλαιών και νέων ισχυρών παικτών των μέσων ενημέρωσης.


ΑΛΛΑ ο Νίκος Παππάς ξέρει από ισχυρούς παίκτες. Λίγα χρόνια πριν κατακτήσει το Διάστημα, είχε «κατακτήσει» τη Βενεζουέλα. Γιατί δεν λέει ο υπουργός τι μπίζνες έκανε με το δικηγόρο των οffshore Αρτεμίου στη χώρα του Τσάβες και τι δουλειά είχε στο ιδιωτικό τζετ του περιβόητου Αλ Χαλίλ;


ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ τα παραμύθια για την κατάκτηση του Διαστήματος. Ας προσγειωθεί στην επώδυνη πραγματικότητα που δημιούργησε ο ΣΥΡΙΖΑ. Ας αφήσει τις εξυπνακίστικες ατάκες και ας απαντήσει στα παραπάνω ερωτήματα για τα οποία σιωπά. Αυτό θα ήταν «ένα μικρό βήμα για τον Νίκο Παππά, ένα τεράστιο βήμα για την… αλήθεια». Ας θυμηθεί λίγο τον Νιλ Αρμστρονγκ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: