"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΚΟΣΜΟΣ - ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΗΛΙΘΙΟΙ: Ελληνίδα μετανάστρια στις ΗΠΑ ψήφισε Τραμπ για να απαλλαγεί απ τους κακούς μετανάστες και ο νέος πρόεδρος απέλασε τον σύζυγο της !!!

Karma is a bitch λένε οι Αμερικάνοι, αυτό φαίνεται να ισχύει και στην περίπτωση της Ελένης Μπεριστάιν, Ελληνίδας μετανάστριας στην Αμερική η οποία ψήφισε δαγκωτό Τραμπ στις τελευταίες αμερικάνικες εκλογές για να διώξει τους “κακούς μετανάστες” όπως δήλωσε σε συνέντευξη της στο αμερικάνικο δίκτυο cbs.

Ο σύζυγος της με καταγωγή από το Μεξικό, εισήλθε παράτυπα στην Αμερική 20 χρονια πριν και κατάφερε από το μηδέν να γίνει ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Ιντιάνα.


Ο Ρομπέρτο είχε πεντακάθαρο ποινικό μητρώο σύμφωνα με την σύζυγο του, η οποία εδώ και 16 χρονια διαθέτει και την αμερικάνικη υπηκοότητα, το μόνο του “σφάλμα” ήταν ότι σε ένα ταξίδι τους στο Νιαγάρα 17 χρονια πριν, όταν η Μπεριστάιν ήταν έγκυος, πέρασαν κατά λάθος στον Καναδά και εκεί δεν είχε κάποια χαρτιά να επιδείξει ο Ρομπέρτο και για αυτό τον συνέλαβαν και του ζήτησαν να αποχωρήσει οικειοθελώς από τις ΗΠΑ εντός 60 ημερών.


Από εκείνη την στιγμή και μετά η οικογένεια ξόδεψε πάνω από 45.000 δολάρια σε δικαστικά έξοδα και κατάφερε να πάρει μια προσωρινή άδεια παραμονής που για να την διατηρήσει θα έπρεπε...
 να την ανανεώνει μια φορά τον χρόνο, δεδομένου ότι δεν θα είχε προβλήματα με το νόμο μέσα σε αυτό τον χρόνο.


Στις 6 Φεβρουαρίου, λίγες μέρες μετά την άνοδο του Τραμπ στην εξουσία, ο Ρομπέρτο πήγε να ανανεώσει την άδεια παραμονής του, άλλα αυτή την φορά τον συνέλαβαν και τον απέλασαν.


Μέσα σε 100 ημέρες υπό την προεδρία του Τραμπ έχουν απελαθεί 21.000 μετανάστες που δεν διέθεταν άδεια παραμονής.


Δεν υπάρχουν σχόλια: