"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Τα παιδιά με τις «μασκούλες» ως ευγενείς ακτιβιστές ανακύκλωσης !!!

Αν το θέμα δεν ήταν σοβαρό, θα μπορούσε κανείς να διασκεδάσει με την αρκούντως προχωρημένη (ακόμη, ίσως, και για ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ) άποψη του Π. Σκουρλέτη ότι οι αντιασφυξιογόνες μάσκες, τα ξύλινα κοντάρια και τα πολυάριθμα άδεια μπουκάλια που βρέθηκαν από την Αστυνομία, την περασμένη Παρασκευή, στο κτίριο του Οικονομικού Πανεπιστημίου (πρώην ΑΣΟΕΕ) είναι... αντικείμενα καθημερινής χρήσης!

Το χειρότερο είναι ότι, μετά τις προχθεσινές σχετικές δηλώσεις του (στον Alpha 98,9), ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε χθες και, μιλώντας στη ΝΕΤ, όχι μόνο δεν πήρε πίσω τίποτε απ' όσα είχε πει, αλλά πρόσθεσε και άλλα..."επιχειρήματα"

«Θεωρώ ότι αυτά τα οποία παρουσιάστηκαν ως ευρήματα για την ΑΣΟΕΕ δεν συνιστούν κανενός είδους πρόβλημα»,
αποφάνθηκε ο Π. Σκουρλέτης. Παρέθεσε, μάλιστα, και... ακλόνητα επιχειρήματα: «Εγώ κάνω ανακύκλωση και έχω συνήθως γύρω στα 15-20 μπουκάλια στο σπίτι. Είμαι ένοχος γι' αυτό;... Εχω βρεθεί σε πορεία, έχω υποστεί τις επιθέσεις με τα χημικά, έχει βρεθεί να έχω και κάποια απ' αυτές τις μασκούλες που βάζουν. Κάνω κακό; Είναι παράνομο αυτό;».

Κατά τα λοιπά, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την άποψη ότι η έφοδος της Αστυνομίας στην πρώην ΑΣΟΕΕ στόχευε στο να εμπεδωθεί «ένα κλίμα τρομοκρατίας σε κύκλους της νεολαίας». Είπε, επίσης, ότι το παραεμπόριο «μπορούσαν, αν ήθελαν, να το χτυπήσουν πιάνοντας τους μεγαλοεισαγωγείς, τους οποίους τους καλύπτουν», καθώς και ότι το φοιτητικό και πανεπιστημιακό κίνημα «κατ' ουσίαν δεν υπάρχει και δεν μπορεί να αυτοπεριφρουρηθεί».

Οσο γι' αυτό, δεν έχει άδικο: την περιφρούρηση του «κινήματος» την έχουν αναλάβει τα παιδιά με τις «μασκούλες», που συγκεντρώνουν μπουκάλια για ανακύκλωση...

 Ο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟΣ του ΕΘΝΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: