"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Ο Πάνος Σκουρλέτης, δείχνει το σπίτι του


Μιά αποστομωτική απάντηση περίμενει σήμερα το πρωί, όσους έσπευσαν να κατηγορήσουν τον Πάνο Σκουρλέτη για τις δηλώσεις του σχετικά με τα αντικείμενα που βρέθηκαν στην ΑΣΟΕΕ, αντικείμενα που όπως αποδεικνύεται είναι παντελώς αθώα, αφού βρίσκονται στο σπίτι κάθε συνειδητοποιημένου πολίτη και μπορούν να αγοραστούν από οποιοδήποτε μαγαζί με είδη σπιτιού.

Με μια απλή καθημερινή διαστημική στολή, που του επιτρέπει να ζεσταίνεται με αέρα ώστε να μην καταναλώνει πετρέλαιο – άρα να κάνει οικονομία και με παντοφλάκια σπιτικής διάθεσης, ο Πάνος Σκουρλέτης, άνοιξε το σπίτι του και ξενάγησε τον φωτογράφο στα αγαπημένα του καθημερινά αντικείμενα.

Ανάμεσά σε αυτά τα αντικείμενα, βρίσκονταν ειδικές μάσκες διοχέτευσης οξυγόνου (για αντιγήρανση), σκουπόξυλα (για baseball, σκούπισμα και μιμήσεις Harry Potter) και δεκάδες μπουκάλια για διακόσμηση και ανακύλωση. Τίποτα το περίεργο δηλαδή.

Μάλιστα απόρησε πώς στην ΑΣΟΕΕ, δεν βρέθηκαν και διαστημικές στολές, σαν αυτή που φοράει αφού είναι γνωστό ότι αποτελούν  απαραίτητο εξοπλισμό για κάθε σύγχρονο προοδευτικό οικονομολόγο, που θέλει να αντιμετωπίσει τις αγορές και τους σύγχρονους τοκογλύφους στο δικό τους «γήπεδο» (στο διάστημα).
 

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: