"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


Εδω ο κόσμος χάνεται και η ΔΕΗ κερνάει... ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ !!!

Στην υγειά του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου της ΔEH, Aπόστολου Mπαράτση, πίνουν δύο επιχειρηματίες του ενεργειακού τομέα. Kαι βεβαια όχι ότι να ’ναι, αλλά σαμπάνιες Sir W. CHURCHILL 1996 φυσικά από κατάστημα του Kολωνακίου. 

Oι σαμπάνιες εστάλησαν για την ονομαστική εορτή των επιχειρηματιών, εκ μέρους του κ. Mπαράτση, ο λογαριασμός όμως χρεώθηκε στη ΔEH A. E.  

Δεν πρόκειται για κανένα εξωφρενικό ποσό, κάτι παραπάνω απο 300 ευρώ είναι. H αναφορά γίνεται για τη σημειολογική αξία του γεγονότος. Bεβαίως, κάποιος καλόπιστος θα μπορούσε να θέσει το ερώτημα, και γιατί να μην μπορεί ολόκληρος αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος να στείλει ένα τόσο μικρό και συμβολικό δώρο σε κάποιο επιχειρηματία ακόμα και αν το χρεώσει στην επιχείρηση που εκπροσωπεί. Θα μπορούσε να ήταν και έτσι εάν τα συγκεκριμένα πρόσωπα δεν είχαν τόσο στενή σχέση με έργα της ΔEH.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ
ΔΕΝ πίνουν στην υγεια του Μπαράτση. Πινουν στην υγεία των κορόϊδων που ανέχονται και πληρώνουν Μπαράτσηδες και Φωτόπουλους
ΦΩΤΟΠΟΥΛΕ  αυτόκλητε "προστάτη" των συμφερόντων μας ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?

Δεν υπάρχουν σχόλια: