"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΑΝΕΛέητο ΑΛΗΤΑΡΟΞΕΦΤΙΛΑΡΑΔΙΚΟ: Κυβέρνηση εκβιαστών...

Είναι πραγματικά σπάνιο αυτό το οποίο συμβαίνει στη χώρα. Την στιγμή που η κοινωνία βρίσκεται κυριολεκτικά στην "ντάγκλα" της, λες και τα ναρκωτικά τα οποία έχει πάρει είναι τόσο ισχυρά που την έχουν ρίξει μόνιμα στον καναπέ έτοιμη να αποδεχθεί ότι τις δείχνει η τηλεόραση, έτοιμη να ακούσει ότι της σερβίρει ο οποιοσδήποτε κυβερνητικός παπαγάλος, έτοιμη να ξανακούσει το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και ότι δε θα κοπούν μισθοί, συντάξεις, ότι δεν θα επιβληθούν φόροι, ότι η ζωή όλων έξω θα κυλήσει πολύ καλύτερα από ότι θα κυλούσε εάν βγαίναμε στις αγορές και από τον σκόπελο των μνημονίων το 2014, έρχονται οι εκβιαστές να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο.

 
Ο πρωθυπουργός έλαβε μια «Κοτζιασέλιδη» επιστολή μετά την παραίτηση, του πρώην υπουργό του. Ο Κοτζίας, που πραγματικά κατάφερε να πάρει πάνω του την «λέζα» της συμφωνίας των Πρεσπών έστειλε την επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα μια ημέρα πριν την παράδοση-παραλαβή του υπουργείου, αλλά ο Τσίπρας δήλωσε ότι...  δεν την έχει διαβάσει.  


Ψέμα... δεν είναι ποτέ δυνατόν από τον προϊστάμενο της κυβέρνησης ειδικά όταν εμπλέκονται χρήματα, κρυφά κονδύλια, η κατευθύνσεις των οποίων είναι άγνωστες, δίχως να γνωρίζουμε από ποιον διατάχθηκαν οι πληρωμές, που και σε ποιους πήγαν, πως πήγαν και για ποιους σκοπούς, είναι αδύνατον να μην έχει διαβάσει την επιστολή. 


Γκεγκε; 


Γκέγκε...αναγνώστη μου;!

 
Να κρατάμε πάντα την φράση του Άδωνι Γεωργιάδη, εκτός από ψεύτες είναι και κλεφτές...και όταν έρθουμε στην εξουσία, η ΝΔ θα το αποδείξουμε !

 
 Έρχεται ο πρώην υπουργός Κοτζιάς, που σημειωτέων κατά την παράδοση-παραλαβή δεν έβγαλε λέξη, και ζητεί από το πρώην προϊστάμενό του να διαβάσει την επιστολή... 


Ο Αλέξης, που νομίζει ότι έλαβε «ερωτική» επιστολή δεν την διαβάζει αλλά την κρατάει το αρχείο του


Τι λέει ρε παλικάρια η επιστολή;  


Έχει λεφτά από πίσω.. για αυτό τον παραίτησε ο Τσιπρας, αποδεχόμενος τα όσα είπε ο Καμμένος.  


Που είναι τα λεφτά; 

 

Τι έχει γίνει εδώ ρε παιδιά; Τι γράφει η επιστολή και γιατί την κρατάει και δεν την δίνει στην δημοσιότητα ο Κοτζιά; Γιατί λέει στον Τσιπρα, βγάλε αν έχεις αρχ@@@α την επιστολή μου στον αέρα!!! Εκβιασμός δεν είναι αυτό; 


Εκβιασμός του χειρίστου είδους και συναλλαγή ώστε...

 να μην βγει η επιστολή που κάνει «τζιζ» στον αέρα. Τι θα του ζητήσει ο Κοτζιας και τι θα του δώσει ο Τσίπρα ! Εκβιάζουν και εκβιάζονται και δεν ανοίγει ρουθούνι ...

 
Αλλά μην ξεχνάμε το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς ... ή της «λευκής» περιστεράς!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: