"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΟΛΑΘΡΟΜΑΧΜΟΥΤΑΡΑΔΙΚΟ - ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ: Σφαγή, πρέζα και εποικισμός




Ολη η σχιζοφρένεια και το επικίνδυνο της κατάστασής μας σε δύο ειδήσεις. 


Πρώτη είδηση. Στην Κω, η Ασφάλεια συνέλαβε μέσα στο hot spot, τουτέστιν τον τσαντιρομαχαλά που έχει στήσει το γκουβέρνο μας και αλωνίζουν οι ΜΚΟτζήδες, με μισθούς 2.500 ευρώπουλα έκαστος/η, τρεις Ιρακινούς πρεζέμπορους. Και οι τρεις έχουν υποβάλει αίτηση ασύλου, που είναι υπό εξέταση, ενώ λαμβάνουν και από τέσσερα κατοστάρικα κολλαριστά έκαστος ως επίδομα διαβίωσης. Στέγη, τροφή, περίθαλψη, 400 ευρώ τον μήνα και εμπορία ναρκωτικών, να συμπληρώνουν εισόδημα «για τη φουκαριάρα τη μάνα τους». Δεν το κατήγγειλα εγώ, που είμαι κακός υπερπατριώτης, «ακροδεξιός» κ.λπ. Ο δήμαρχος της Κω το κατήγγειλε δημόσια.

 
Δεύτερη είδηση. Στον Εβρο τρεις γυναίκες, μία ανήλικη, μία γύρω στα 19 και μία μεγαλύτερη, πιθανώς και συγγενείς, μητέρα με κόρες, που είχαν μπει παράνομα, πρόσφυγες ή λαθρομετανάστριες, άγνωστο, βρέθηκαν δεμένες χεροπόδαρα και σφαγμένες σαν αρνιά του Πάσχα, κουρμπάνια, με τρόπο που θυμίζει Ισλαμικό Κράτος. Τρεις ανθρώπινες ψυχές, που «έφυγαν» μέσα σε ανείπωτη αγωνία, με τον πιο τρομερό τρόπο, αφού θα έβλεπε η μία να σφάζουν την άλλη έχοντας την επίγνωση πως έρχεται η σειρά της. Αφαντος ο φονιάς ή οι φονιάδες και άγνωστη η αιτία.

 
Τέτοια κτήνη έφερε στη χώρα μας η πολιτική του Τσίπρα, του Πάνου και της Τασίας, το «ανοίξαμε και σας περιμένουμε», ο τεράστιος μαγνήτης του ψευτοανθρωπισμού με τα επιδόματα, την πλήρη ανοχή στην ανομία με την εξίσωση προσφύγων με τους λαθραίους, που απλά ψάχνουν καλύτερη ζωή ή κάνουν εγκληματικό «τουρισμό», που ήρθαν για πλιάτσικο, φόνους, βιασμούς. Αδίστακτοι εκούσιοι και ακούσιοι συνεργοί των δουλεμπόρων διακινητών του Ερντογάν κονομάνε από όλο αυτό το σκοτεινό νταραβέρι, που διαλύει τη χώρα αλλά και αλέθει αθώες ψυχές, όπως οι τρεις γυναίκες στον Εβρο και πόσοι άλλοι άνθρωποι, κυρίως γυναικόπαιδα, που έπεσαν θύματα των συμμοριών κοινών κακοποιών ή φανατικών ισλαμιστών μέσα στους τσαντιρομαχαλάδες που έστησαν οι αριστεροί επίορκοι. Επνιξαν πολύ περισσότερους επί των ημερών τους, αφού στην ουσία τούς προσκάλεσαν να φορτωθούν με τα παιδιά τους στις βάρκες των διακινητών και να πνιγούν πολλοί Αϊλάν, για τους οποίους οι λαδοπόντικες διεθνιστές του Σόρος κάνουν την πάπια.

 
Η πολιτική των ξεχαρβαλωμένων συνόρων στοίβαξε απίστευτη ανθρώπινη δυστυχία με τεράστια βλάβη των εθνικών συμφερόντων, που μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, όσο συνεχίζονται οι αφίξεις των παρανόμων, συντριπτικά πια νέτοι σκέτοι λαθρομετανάστες.  


Μια ταλαίπωρη ντουντούκα της κυβερνητικής προπαγάνδας, αφού μου πούλησε πάλι φτηνιάρικο ψευτοανθρωπισμό, από αυτόν που σκοτώνει Ελληνες στου Φιλοπάππου και κορίτσια πρόσφυγες στον Εβρο, μου είπε σε πάνελ: «Παντού τα πάντα. Εχουμε κι εμείς εμπόρους ναρκωτικών, δολοφόνους κ.λπ.». 


Η απάντηση απλή: «Ε, και; Δεν μας φτάνουν οι δικοί μας κακοποιοί και πρέπει να φέρετε κι άλλους;» Ακατάληπτοι μυκηθμοί και γκριμάτσες ως απάντηση.

 
Ο πρωθυπουργός, οι υπουργοί, οι υφυπουργοί, οι βουλευτές αμείβονται με ποσά που απέχουν πολύ από το εισόδημα των πολλών, έχουν προνόμια, κρατικά υβριδικά αυτοκίνητα, φρουρούς, μετακλητούς, ατέλειες. Ανήκουν εισοδηματικά και από ποιότητα ζωής στην ελίτ. Ε, τηρήστε τουλάχιστον τον όρκο σας. Φυλάξτε την Πατρίδα. 


Γιατί ...



 ξέρετε πώς λέγεται αυτό που κάνετε και η εξουσία σας δεν θα είναι αιώνια....

Δεν υπάρχουν σχόλια: