"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ - ΕΘΝΙΚΑ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ: Οι Αλβανοί μας σκοτώνουν και μας χλευάζουν σαν κάτι δημάρχους στα 4! Αν ο Κατσιφάς ήταν αριστερός θα είχε ξεσηκωθεί το σύμπανEάν ήταν αριστερός θα είχε γίνει ήδη ήρωας


Στην περίπτωση του Κωνσταντίνου Κατσίφα αποδεχόμαστε τον χαρακτηρισμό ακροδεξιός, εξτρεμιστής και χρυσαυγίτης και σαν στρουθοκάμηλοι, ολόκληρη κοινωνία, ΜΜΕ και πολιτικό προσωπικό χώνουμε το κεφάλι στην άμμο και πάμε παρακάτω. Οσο γίνεται πιο κάτω-στο πάτο του βαρελιού.
Αυτή είναι η ξεφτίλα του σημερινού αμήχανου, νικημένου αμαχητί, από κούνια, νεοέλληνα. Και σαν να μην έφτανε αυτό τρώμε στη μάπα και τον χλευασμό των Αλβανών.  


Εχετε συνειδητοποιήσει γιατί εκτελέσθηκε ο Κατσίφας;  


Επειδή τόλμησε να αναρτήσει δημόσια τα εθνικά μας σύμβολα, όπως η ελληνική σημαία.Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του δημοσιογράφου Αρτάν Χότζα στο facebook, που εκθειάζει τους άνδρες της RENEA (Ειδικές Δυνάμεις αλβανικής αστυνομίας), κάνοντας αναφορά στη δολοφονία δύο Αλβανών το 1994 στα ελληνοαλβανικά σύνορα και καταλήγοντας με την προειδοποίηση : “Καλύτερα να κλαίνε οι μητέρες σας από να φορέσουν μαύρες μαντίλες οι μητέρες μας” έγραψε προκλητικά, καταλήγοντας : “Ας μάθουν ποιος είναι ο νοικοκύρης του σπιτιού την επόμενη φορά (…) Εάν έχουν αμφιβολία, μπορούν να ξαναπροσπαθήσουν…”, προφανώς για την ανάρτηση της ελληνικής σημαίας.
 

Aπο προχθες το πρωί, μερίδα αλβανικών ΜΜΕ επιχειρούν να παρουσιάσουν το θύμα ως “εξτρεμιστή” ακροδεξιό, μέλος της Χρυσής Αυγής, δημοσιοποιώντας φωτογραφίες του Κατσίφα ντυμένου με στολές παραλλαγής και μπροστά απο ελληνικές σημαίες.Οι Βουλιαράτες είναι ένα επισήμως αναγνωρισμένο μειονοτικό χωριό απο τα Τίρανα, που βάση της αλβανικής νομοθεσίας οι ομογενείς έχουν δικαίωμα να τιμούν δημόσια τα εθνικά τους σύμβολα, όπως επιχείρησε το θύμα.Οι Αλβανοί λοιπόν μας αντμετωπίζουν όπως κάτι Ελληνες δημάρχους που τους πηδάνε ομοεθνοί τους και στη συνέχεια τους διασύρουν με τα σχετικά video-ντοκουμέντα. Και μας σκοτώνουν και μας πηδάνε και μας χλευάζουν. Ποιοι; Οι Αλβανοί!Κι εμείς με το κεφάλι στα σκέλια.  


Την ίδια στιγμή που ο Πάκης, ο Τσίπρας και λοιποί παπαρολόγοι πολιτικοί μας...

 γιόρταζαν το ΟΧΙ δηλώνοντας πως όποιος τολμήσει να απειλήσει την Ελλάδα θα λάβει την απάντηση που πρέπει και λοιπές παπαρολογίες για τα αυτιά ενός δειλού λαού που παριστάνει τον ήρωα και τον μάγκα στο facebook…Ποια απάντηση ρε ολίγιστοι (πολιτικοί και λαός); 
Που είναι η απάντηση; 


Η ουρά στα σκέλια είναι η απάντηση.Πόσο άλλο θα ξεφτιλισθούμε μέχρι την τελική εξαφάνισή μας από τον πλανήτη;

Δεν υπάρχουν σχόλια: