"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΚΟΣΜΟΣ: Συγκινητικό «αντίο» από τον Μερτεζάκερ, αντικαταστάθηκε από τον πατέρα του [βίντεο]

Γεμάτο έντονες συναισθηματικές στιγμές ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Περ Μερτεζάκερ από την ενεργό δράση με τον παλαίμαχο στόπερ να βιώνει μία συγκινητική εμπειρία στο «αντίο» του.

 
O 34χρονος Γερμανός στόπερ αγωνίστηκε για τελευταία φορά ενώπιον 40.000 φίλων του ποδοσφαίρου στην ομάδα όπου ξεκίνησε την καριέρα του, το Αννόβερο, αντιμετωπίζοντας μία μικτή φίλων του.

 
Το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν οι Κλάσνιτς, Πιζάρο, Νάλντο, ο Έβαλντ Λίνεν αλλά και ο Αρσέν Βενγκέρ με τον οποίοι συνυπήρχαν στην τελευταία του ομάδα Άρσεναλ.

 
Ο Μερτεζάκερ αποθεώθηκε στο «αντίο» του ξεσπώντας μάλιστα σε κλάματα όταν αντικαταστάθηκε στο φινάλε του ματς από τον 67χρονο πατέρα του, με τον Big Friendly German να «λυγίζει» στην αγκαλιά του.

 
Δείτε την σκηνή μετά το 07:40:






ΠΗΓΗ E-TYPOS

Δεν υπάρχουν σχόλια: