"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΔΙΕΘΝΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΟΛΑΓΝΕΙΑ: Ηλίθιοι δικαστές, ηλίθιοι "ηγέτες" ηλίθια Ευρώπη!

Του ΘΑΝΟΥ ΤΖΗΜΕΡΟΥ


Η Ευρώπη αυτοκτονεί!  


Ακούστε να φρίξετε.  


Μια Αυστριακή είχε, το 2011, χαρακτηρίσει δημοσίως τον Μωάμεθ παιδεραστή, λέγοντας ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ: "Ένας άντρας 56 χρονών "παντρεύεται" ένα κοριτσάκι 6 ετών. Πώς λέγεται αυτό αν όχι παιδοφιλία;"  


Ένας αυστριακός Δημητράς φαίνεται θα την μήνυσε και ένα αυστριακό δικαστήριο την καταδίκασε να πληρώσει πρόστιμο 480 ευρώ για δυσφήμιση του Ισλάμ. 


Η Αυστριακή δεν το έβαλε κάτω και προσέφυγε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, πιστεύοντας, η δόλια, ότι στην Ευρώπη της ελευθερίας του λόγου, του Διαφωτισμού και της ανεκτικότητας έχεις δικαίωμα να χαρακτηρίζεις ως παιδόφιλο έναν τύπο που έζησε πριν από 1300 χρόνια και "παντρεύτηκε" ένα παιδάκι 6 ετών, το οποίο, λέει η ισλαμική παράδοση, δεν το βίασε αμέσως αλλά περίμενε να φτάσει στην... ώριμη για μια γυναίκα, ηλικία των 9 ετών!!! Θα σκέφτηκε η δόλια, ότι η ίδια η ευρωπαϊκή νομοθεσία ακριβώς την ίδια ενέργεια την χαρακτηρίζει με τον ίδιο ακριβώς όρο και τη διώκει - και πολύ καλά κάνει. 


Όμως φαίνεται πως το μικρόβιο της ευνουχισμένης, ενδοτικής, ηλίθιας κορεκτίλας έχει εξαπλωθεί παντού. Και οι δικαστές έκριναν ότι... καλώς τιμωρήθηκε από το δικαστήριο της χώρας της! Διότι, λέει, οι δηλώσεις της "θα μπορούσαν να προκαλέσουν δικαιολογημένη αγανάκτηση σε άλλους ανθρώπους". Προσθέτοντας το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ σκεπτικό: 
 

"Η παρουσίαση θεμάτων θρησκευτικής λατρείας με προκλητικό τρόπο ικανό να βλάψει τα συναισθήματα των οπαδών αυτής της θρησκείας θα μπορούσε να θεωρηθεί ως κακόβουλη παραβίαση του πνεύματος της ανεκτικότητας"!  


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ; 


ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ; 


ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ;









Δεν υπάρχουν σχόλια: