"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΟΞΕΦΤΙΛΑΡΑΔΙΚΟ: Τρομολάγνου αρχιπ@π@ρ@ ενόχλησιςΚακή επιλογή είναι να ασχολούμαστε με έναν αρχιπ@π@ρ@ σαν κι εσένα, αλλά τι να κάνουμε ...
 

Ενοχλήθηκε ο κ. Κυρίτσης γιατί ο Αλέκσης συνεχάρη - ως όφειλε - τη Βούλα Παπαχρήστου.
 

Ενοχλήθηκε ο διαπρύσιος υπερασπιστής του Ρουβίκωνα, της 17Ν και κάθε ακροαριστερού τρομοκράτη, που όλες αυτές τις μέρες που πέθαινε κόσμος στην Αττική είχε πιει το αμίλητο νερό.
 

Ενοχλήθηκε, γιατί θεωρεί ότι η Ελληνική Πολιτεία πρέπει να το κρατάει μανιάτικο στην Παπαχρήστου για μια βλακεία που έγραψε πριν από χρόνια και για την οποία έχει ήδη τιμωρηθεί αποκλειόμενη (ορθώς κατά τον γράφοντα) από τους τότε Ολυμπιακούς Αγώνες.
 

Ενοχλήθηκε ο κ. Κυρίτσης, που δε συγχωρεί μια παλιά ατυχή στιγμή της κοπέλας (για την οποία μάλιστα έχει ζητήσει συγγνώμη), αλλά είναι διατεθειμένος να συγχωρέσει τις δεκάδες δολοφονίες των Κουφοντίνων και των Ξηρών.
 

Ενοχλήθηκε ο εκπρόσωπος της αμετανόητη τρομολάγνας αριστεράς.
 

Να μη πω...
 
 που σε έχουμε γραμμένο, κ. Κυρίτση ...
 

Συγχαρητήρια κοπελάρα μου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: