"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΥΡΙΖΟΑΡΙΣΤΕΡΟΞΕΦΤΙΛΑΡΟΠΛΗΚΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ: Η Αριστερά να… κερδάει και όλοι οι άλλοι να…Δεν τρέχει και τίποτα που ο Ρουβίκωνας μπούκαρε στο υπουργείο Εξωτερικών


Δεν τρέχει και τίποτα που μπορεί και μπαινοβγαίνει όπου γουστάρει


Δεν τρέχει και τίποτα που ο Κουφοντίνας πήγε σε χαλαρές αγροτικές φυλακές αν και καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια για δολοφονίες. Ε, να μην παίρνει και καμιά άδεια για να κάνει τις βόλτες του;


ΔΕΝ τρέχει τίποτα που ο Φλώρος όχι μόνο δεν επέστρεψε τα χρήματα που υπεξαίρεσε από το σκάνδαλο της Energa, αλλά αποφυλακίστηκε κιόλας για λόγους υγείας. Ε, σε λίγο θα τον βλέπουμε κι αυτόν σε πάρτι στις παραλίες της Μυκόνου.

 
ΔΕΝ τρέχει και τίποτα που η Υδρα έμεινε χωρίς ρεύμα και νερό για μιάμιση μέρα μέσα στην τουριστική σεζόν. 


Δεν τρέχει και τίποτα που γίνεται κάνα μπλακ άουτ στην Αθήνα, έτσι για να θυμόμαστε λίγο τα παλιά. 


Δεν τρέχει και τίποτα που η Κέρκυρα έχει μετατραπεί σε έναν απέραντο σκουπιδότοπο. Σημασία έχει η «μάχη» κατά της λειτουργίας του ΧΥΤΑ με «οδηγό» όσα είχαν γίνει πριν από χρόνια στην Κερατέα.

 
ΔΕΝ τρέχει και τίποτα που ο Λόφος του Φιλοπάππου έχει περάσει στον έλεγχο συμμοριών που ληστεύουν πολίτες και τουρίστες.

 
ΔΕΝ τρέχει και τίποτα που η υπερφορολόγηση και η μνημονιακή λιτότητα θα συνεχιστούν για πολλά χρόνια μετά το… Μνημόνιο


Δεν τρέχει και τίποτα που προφανώς και δεν θα πραγματοποιηθεί ποτέ αξιολόγηση στο Δημόσιο. 


Δεν τρέχει και τίποτα που ούτε το 2018 θα μπουν μπουλντόζες στο Ελληνικό. 


Δεν τρέχει και τίποτα που οι πόρτες των αγορών είναι κλειστές για τα ελληνικά ομόλογα.

 
ΟΠΩΣ δεν τρέχει και τίποτα για την εθνική τραγωδία στο Μάτι. «Ολα έγιναν σωστά, απλά οι 97 νεκροί θόλωσαν την εικόνα», όπως δήλωσε κορυφαίος εκ των γραφικών υπουργών της κυβέρνησης.  


Δεν τρέχει και τίποτα για τίποτα απολύτως. 


 Το μόνο που έχει σημασία είναι πως κυβερνάει η Αριστερά. Και αφού βρίσκεται η Αριστερά στην εξουσία, τότε όλα γίνονται σωστά και δίκαια!

 
ΟΛΑ τα παραπάνω στραβά κι ανάποδα δεν συμβαίνουν στη χώρα. Απλά τα φανταζόμαστε. Είναι όλα fake news και κατασκευασμένη καταστροφολογία όσων θέλουν να κακολογήσουν το λαοπρόβλητο πρωθυπουργό και τους συντρόφους του. Εδώ και τριάμισι χρόνια αυτή η κυβέρνηση δεν έχει κάνει ούτε ένα λάθος. Βαδίζει από επιτυχία σε επιτυχία. 


Ολα δουλεύουν ρολόι στη χώρα. Ας ετοιμαστούμε για νέους θριάμβους τώρα που έγινε και ανασχηματισμός.  


Ετσι ...

οι κυβερνώντες έχουν χορτάσει εξουσία, οι διαπλεκόμενοι έχουν χορτάσει μπίζνες και ο λαός έχει χορτάσει… σανό.  


Πώς το ‘λεγαν παλιά στην «ποδοσφαιρική παράγκα»; Η Αριστερά να… κερδάει και όλοι οι άλλοι να…

Δεν υπάρχουν σχόλια: