"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


QUIZ: Τι "μηχάνημα γυμναστικής" βρέθηκε στο πριβέ γυμναστήριο του Giorgakis ανάμεσα σε κωπηλατικές, βάρη και διαδρόμους αφήνοντάς τους όλους άφωνους?

ΒΟΗΘΕΙΑ: 

(1) Η ανακάλυψη έγινε στην ΜΑΚΡΙΝΗ χώρα του "5ου ΣοσιαλΗστικου δρόμου"  (όπου ο γίγας Giorgakis διατηρούσε πριβέ γυμναστηριο) και ΟΧΙ στην Ελλάδα

(2) Τα συντρόφια του (στην μακρινή αυτή χώρα)   έκριναν το όργανο  ως απολύτως απαραίτητο στο κόμμα των πράσινων αλόγων  και ειδικά αυτό  ΔΕΝ το βγάζουν προς πώληση εξαιρώντας το απο λίστα λοιπών οργάνων που βγάζουν στο σφυρί !


ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
 
Πρόκειται για κινέζικο  μηχάνημα λήψης σπέρματος που διαθέτει σωλήνα μασάζ, το ακροφύσιο του οποίου προσαρμόζεται αναλόγως με το ύψος και τις... διαστάσεις του χρήστη, μεταβαλλόμενη ταχύτητα, συχνότητα, θερμοκρασία. 

Για πιο αποτελεσματική χρήση υπάρχει και ενσωματωμένη οθόνη για την προβολή βίντεο. 

Το μηχάνημα κοστίζει 2.156 ευρώ και «προσφέρει  αίσθηση μεγάλης άνεσης», σύμφωνα με τον ιστότοπο που τα πουλάει... 

Στους χρήστες του υπόσχεται εγγυημένο  ενθουσιασμό και συγκινήσεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια: