"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


Τα μαύρα φίδια και οι κόκκινοι γητευτές τους

«Τράπεζα αίματος και αιμοπεταλίων ΜΟΝΟ για Ελληνες» 
Κεντρικό μήνυμα αφίσας του κόμματος Χρυσή Αυγή
Κείμενο επτά λέξεων (!) λιτό και απέριττο! Ούτε καν  πρόταση , αφού το ρήμα όχι μόνο απουσιάζει  παντελώς αλλά ούτε καν υπονοείται.   Σαν έκφραση μαϊμούς ή καλύτερα γορίλλα,  με νοημοσύνη ολίγον ανώτερη του μέσου όρου του IQ της ζωικής συνομοταξίας του. 
«Δημιουργούμε»  διευκρινίζει στον τηλεοπτικό φακό το ανθρωπόμορφο γοριλλοειδές που έγινε διάσημο για την επίθεσή του εντός «ζωντανού» τηλεοπτικού πάνελ, ενάντια σε λοβοτομημένο δια σφυροδρεπάνου θύμα θηλυκού γένους και υποπολλαπλάσιας φυσικής μυϊκής δύναμης.
Άρση λοιπόν πάσης ασάφειας. Η «Τράπεζα» αίματος ΜΟΝΟ για Ελληνες δεν προϋπάρχει. Την «δημιουργούν» τα μαυροφορεμένα φασιστοειδή  τα ασπαζόμενα την θεωρία της «δημιουργικής καταστροφής» και του «δημιουργικού  πλιάτσικου» που απουσία κράτους  αναγνωρίζει ως νόμο τα «μπουνίδια του τραμπούκου»   για το καλό του περιούσιου λαού που αν και ο «εξυπνότερος» του κόσμου υπήρξε και παραμένει ο καλύτερος και ο διαχρονικότερος  ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ της ασπόνδυλης συνομοταξίας των Μαυρογιαλούρων,  Αντωνοκωστογιωργάκιδων, Βαγγελοκουβέληδων, και Τσιπροκαμμένων  !!!
Και φυσικά όταν τα μαυροφορεμένα Βαμπιρ «δημιουργούν» είναι δικαιολογημένος κάθε είδους πάταγος γύρω απο το «δημιούργημά» τους
Δικαιολογημένος ο πάταγος στα ΜΜΕ της επικράτειας που έκαναν πρώτο θέμα την στερούμενη ρήματος, μη-πρόταση των επτά λέξεων, δικαιολογημένοι και οι πύρινοι λόγοι της πλειοψηφίας των τηλεαστέρων στα τηλεοπτικά παράθυρα.
Από τις πύρινες μάλιστα τηλεοπτικές εκρήξεις  μέχρι και η μουγκή μπροστά σε άλλου είδους αισχη του δικού της συναφιού ιατρική κοινότητα    (Εκκωφαντική είναι για παράδειγμα η «επιστημονική»  μουγκα στην στρούγκα για τα εκλεκτά φρούτα εποχής, με τις άσπρες ποδιές που στην Λέσβο βαφτίστηκαν ΟΜΑΔΙΚΑ παραπληγικοί για να τσιμπάνε το επίδομα παραπληγίας (!!!)  ως αντιστάθμισμα του επιδόματος τροφής των 35 ευρώ που αδίκως τους είχε κοπεί)  επαναστάτησε με χαρακτηριστικό παράδειγμα την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας  η οποία μας διαφωτίζει πως «Το αίμα δεν έχει εθνική ή φυλετική σύνθεση» απαιτώντας ταυτόχρονα από «το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας και το Υπουργείο Υγείας  να παρέμβουν  άμεσα για την προστασία της ιερής πράξης της αιμοδοσίας από τον επιχειρούμενο διασυρμό τους και να ακυρώσουν την προγραμματισμένη αιμοδοσία της Χρυσής Αυγης...»
Τωρα πως γίνεται η Ιατρική επιστημονική κοινότητα  να αποδέχεται την πρόοδο την βασισμένη σε πειράματα επι όλων σχεδών των ειδών του ΖΩΪΚΟΥ βασιλείου και να απορρίπτει την εθελοντική διάθεση ενός υπερπολύτιμου αγαθού που σώζει ζωές επειδή ως ορμητήριο αυτής της εθελοντικής διάθεσης  είναι οι ΖΩΩΔΕΙΣ αντιλήψεις περί ανθρώπινης ζωής κάποιων φασιστών,   την στιγμή μάλιστα που γνωρίζει πως το αγαθό που λέγεται αίμα διατίθεται με  βάση το Δίκαιο της πολιτείας και όχι το «δίκαιο» του τραμπούκου, ειναι κάτι που ειλικρινά δεν κατάλαβα.
Στην πυρά λοιπόν τα βαμπίρ, στην πυρά και το αίμα τους
Και τι έγινε? ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ?
 
ΠΡΙΝ βιαστείτε να απαντήσετε ξεχάστε την μη-πρόταση των 7 λέξεων και ΔΕΙΤΕ ένα «κουλτουριάρικο» γραμματικώς ολοκληρωμένο κείμενο κάποιων άλλων βαμπιρ που έχοντας  μακιγιάρει τον κοινωνικό φασισμό με βαθύ κοκκινο χρώμα  έχουν μασκαρέψει «το δίκιο του τραμπούκου» σε «δίκιο του τσαμπουκά εργάτη» : 
«Το αίμα μας το διαθέτουμε για τις ανάγκες της τάξης μας. Δημιουργούμε τράπεζα αίματος. Γνωρίζουμε τις ανάγκες. Αγωνιζόμαστε για την πλήρη και δωρεάν κάλυψη των αναγκών όλης της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Αντιπαλεύουμε τη λογική της μετατροπής σε εμπόρευμα όλων των αγαθών και τη μείωση του μη μισθολογικού κόστους που προωθούν τα επιτελεία της κυβέρνησης, της ΕΕ και του κεφαλαίου.
Το αίμα της εργατικής τάξης το διαθέτουμε για τις ανάγκες των συναδέλφων μας όπου και όποτε απαιτείται, δεν το χαρίζουμε στην κερδοφορία του κεφαλαίου.
Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11/3/2012 από τις 10 το πρωί μέχρι τις 4.00 το απόγευμα στα γραφεία του ΠΑΜΕ (Αγ. Φιλοθέης 5β).
Καλούμε τα συνδικάτα, τους εργαζόμενους να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα του ΠΑΜΕ, να συμβάλουν στην προσπάθεια αυτή του ΠΑΜΕ».
Η Εκτελεστική Γραμματεία ΠΑΜΕ !!!
Κι εγώ ρωτάω τώρα:
 
Αιμα «Εθνικής» και «Φυλετικής» σύνθεσης  ΔΕΝ υπάρχει (και ευτυχώς που δεν υπάρχει)  και μάλιστα με τη βούλα της Ιατρικής και της κάθε είδους «πνευματικής» κοινότητας.   Αίμα ΤΑΞΙΚΗΣ σύνθεσης  μάγκες υπάρχει???
 
Και αν δεν υπάρχει ώστε να δώσει Νόμπελ Ιατρικής  στο ΠΑΜΕ τότε  αυτό το ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ έκτρωμα που εμπνεύστηκαν τα Σταλινολάγνα Γιουσουφάκια του Περισσού  ΠΟΙΟ  κανάλι  το έπαιξε? 
 
Αυτό το ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ έκτρωμα ΠΟΙΟΣ τηλεαστέρας  και σε ποιό παράθυρο  το σχολίασε?
 
Αυτό το ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ έκτρωμα ΠΟΙΟΣ σύλλογος Νοσοκομειακών Ιατρων το καυτηρίασε    ζητώντας  απο «το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας και το Υπουργείο Υγείας  να παρέμβουν  άμεσα για την προστασία της ιερής πράξης της αιμοδοσίας από τον επιχειρούμενο διασυρμό τους και να ακυρώσουν την προγραμματισμένη αιμοδοσία» ?
 
ΑΚΡΑ του τάφου σιωπή στον κάμπο βασιλεύει!   Πλην ελαχίστων διαδικτυακών μέσων το παραπάνω έκτρωμα τα περισσότερα ΜΜΕ το έθαψαν με παπά και με ψαλτάδες!
 
Αναμενόμενο. Μια θεσμικά Σοβιετοποιημένη και ηθικά «καγενοποιημένη - μερσεντοποιημένη»  κοινωνία-πελάτης τυχάρπαστων Μαυρογιαλούρων ,  λογικό είναι να αντιδρά στη θέα των Μαύρων Φιδιών  που την έχουν ζώσει, να θεωρεί άκακους «Διαμαντήδες» τα κόκκινα  βροντοφωνάζοντας «δεν είναι βόας δεν είναι κροταλίας» , και φυσικά να αδιαφορεί πλήρως  για τους κόκκινους γητευτές τους!
 
Σε τουτο τον τόπο της απόλυτης ισοπέδωσης ακόμη και η επί ισοις οροις αντιμετώπιση  των βαμπιρ του φασισμού αποτελεί ανέκδοτο!
 
Ελπίζω αν ποτέ η κοινωνία μας αντιληφθεί πως η ουσια δεν βρίσκεται στη «εθνική» ή «ταξική» σύσταση του αίματος που ρέει στις φλέβες της αλλά στις μικρές σταγονίτσες που χρωματίζουν διακριτικά  τους κυνόδοντες των μαύρων και κόκκινων βρυκολάκων που την έχουν κατακλύσει,  να μην διαπιστώσει ταυτόχρονα πως η φλέβα στο λαιμό της είναι ήδη «γλυκά» δαγκωμένη...
 
ΥΓ: Προς τεκμηρίωση των παραπάνω ανατρέξτε για να δείτε μα τα ίδια τα μάτια σας 
 
α) Την κατάπτυστη αφίσα της Χρυσής Αυγής στον διαδικτυακό της χώρο δηλ ΕΔΩ 
β) Την κατάπτυστη ανακοίνωση του ΠΑΜΕ στον «πατερούλη» Ριζοσπάστη ΕΔΩ  
γ) Την ανακοίνωση των επαναστατημένων Ιατρών που ενώ σταματούν αιμοδοσίες αίματος «εθνικής» σύνθεσης  ξέχασαν να μας πουν αν υπάρχει ταξικό αίμα ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: