"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΑίικο ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΑΡΑΔΙΚΟ: Απειλές για τη δεύτερη φορά

 


Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ

Ομολογώ πως δεν είχα διαβάσει την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία απαντούσε στη συγκλονιστική αποκάλυψη των «Παραπολιτικών» για τους ρεβανσισμούς και τις απειλές που εκτόξευσε ο Τζανακόπουλος, αυτό το τρελό αγόρι που υποδύεται τον γραμματέα του κόμματος, για «εκκαθαρίσεις» και «πογκρόμ» δημοσίων υπαλλήλων τη «δεύτερη φορά».  

Ο Τζανακόπουλος, ο γνωστός Τζανακόπουλος, είπε όσα είπε, και αυτό που θα περίμενε κανείς από τον ίδιο τον «Λεγάμενο» θα ήταν να τον «μαζέψει», διότι αυτά μόνο κακό (του) κάνουν, και πως αν αιωρούνται στον αέρα, τρομοκρατούν τον κόσμο, διότι καταλαβαίνει πως αυτοί εδώ θέλουν να πάρουν πάλι την εξουσία για να εκδικηθούν τον κόσμο.

Φευ, τζάμπα περίμεναν - εγώ όχι, διότι πολύ απλά γνωρίζω πως ο Τζανακόπουλος δεν είπε τίποτε περισσότερο απ' όσα πιστεύει ο «Λεγάμενος». Είναι η φωνή του, η φωνή του κυρίου του, his master's voice όπως θα λέγαμε και στην εύανδρο Ηπειρο.

Απόδειξη, η ανακοίνωση που προανέφερα, και η οποία όχι μόνο δεν αναιρεί τίποτε εξ όσων προανήγγειλε ο περί ου ο λόγος διάττων αστέρας της πολιτικής, αλλά επιπλέον επιτίθεται χυδαία και κατά όσων επισήμαναν την άθλια απειλή.

Εισηγούμαι στον «Λεγάμενο» να συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο. Μια χαρά το πάνε.
 

Για όσους λένε δε, ότι εντάξει, του ξέφυγε του Τζανακόπουλου και όσα είπε είναι της κατηγορίας «πού και πού λέμε και καμιά μαλακία για να περνάει η ώρα», επισημαίνω απλώς ότι...

 

 είναι στην ίδια γραμμή που διατρέχει ολόκληρο τον ΣΥΡΙΖΑ, είτε την εκφράζει αυτή τη γραμμή ο Πολάκης ή η αδερφή του «Λεγάμενου». Οτι «την άλλη φορά θα είναι αλλιώς»...  

Οπότε, μην ξενίζει κανέναν ως γεγονός...




Δεν υπάρχουν σχόλια: