"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


Εθνικών ΝουΔοΣΟΥΡΓΕΛΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ κωμωδία : "ΣΚΟΙΛ ΕΛΙΚΙΚΟΥ ΛΟΙΜΩΧΘΗΚΑΝ" (Όταν οι γαλάζιοι "άριστοι" έχουν οίστρο αγραμματοκατσαπλιαδισμού και χτυπάνε στα ίσα τους ΣΥΡΙΖΑίους Καρανίκες...)



To υπ. Εργασίας και ο αρμόδιος υπουργός Γιάννης Βρούτσης (κυλικείο Αυτιά) τερμάτισαν την έννοια της Αριστείας στο αντικείμενο της οποίας είχε προηγηθεί διατριβή από το αμίμητο δίδυμο Προκόπη Παυλόπουλου-Θανάση Μπούρα.

Το thepressproject.gr ανέλαβε να μας μυήσει στον μυστηριακό κόσμο Σκοιλ Ελικικού κάπως έτσι> 



Δεν υπάρχει καλύτερο συνοδευτικό για την ψεύτικη σούβλα και το τηγανητό κατσικάκι που τρώτε μόνοι σας στο σπίτι, από ένα επεισόδιο Ανασκόπησης για το πιο γελοίο σκάνδαλο όλων των εποχών. 


Επειδή πολλοί λένε ότι κάνουμε μόνο κριτική και δεν έχουμε προτάσεις, έχουμε να σας πούμε ότι αυτό είναι αλήθεια, γιατί η κριτική έχει πιο πολλή πλάκα, και επίσης ότι η Ανασκόπηση διοργανώνει τα δικά της επιδοτούμενα σεμινάρια

Τα διαφημίζει ένα αγνό λαϊκό παιδί, που βγάζει κάθε μήνα το ψωμί του από voucher σε voucher. 




Δεν υπάρχουν σχόλια: