"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΝουΔοΛΑΘΡΟΜΑΧΜΟΥΤΑΡΟΠΛΗΚΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ: Το ελληνικό Κονγκό

Όταν οι Έλληνες μεταναστεύουν στην Ευρώπη για το μεροκάματο και το Κρανίδι γεμίζει Σομαλούς και Κονγκολέζους, φανταστείτε τη συνέχεια
    

Από τον Παναγιώτη Λιάκο

«Για τη μετανάστευση φταίει ο πόλεμος και η αποικιοκρατία» φωνάζουν άμισθοι και έμμισθοι ευαίσθητοι δικαιωματιστές όποτε γίνεται λόγος για τον εποικισμό της Ελλάδας από αφροασιατικούς πληθυσμούς.  


Ακούγοντας τη φράση και βλέποντας την πατρίδα να μετατρέπεται σε τσαντιρομαχαλά, αναρωτιέσαι πότε οι Έλληνες είχαν αποικίες στο Κονγκό, στη Σομαλία και τη Σενεγάλη και πότε εισέβαλαν οι ελληνικές μεραρχίες τεθωρακισμένων στη Συρία και στο Ιράκ.

Το βελγικό Κονγκό ξέραμε ότι αποτέλεσε ιστορική πραγματικότητα. 


Ελληνικό Κονγκό πότε υπήρξε και δεν το πήραμε χαμπάρι;


 Ιστορικές αναφορές και ντοκουμέντα για τον ελληνικό ιμπεριαλισμό που προκάλεσε τα μεταναστευτικά ρεύματα δεν μπορείς να βρεις και μάλλον θα υποχρεωθείς να τα προμηθευτείς από την πλησιέστερη ΜΚΟ. Οι ΜΚΟ πέρα από ψυχοπονιάρηδες απασχολούν και παντογνώστες, οι οποίοι αναμφίβολα θα διαθέτουν πληθώρα στοιχείων για την εκμετάλλευση Ασίας και Αφρικής από τους Ελληνες ιμπεριαλιστές.

Πάντως, πέρα από την πλάκα, πρέπει να γραφτεί νέτα σκέτα: τη χώρα την έχουν ξεγραμμένη οι εκάστοτε ηγεσίες του κατεστημένου πολιτικού τοπίου. Την προορίζουν για μεγάλο χοτ σποτ, με έναν φθίνοντα ντόπιο πληθυσμό, ο οποίος θα χρησιμεύσει μόνο για να πληρώσει αδρά την αλλαγή της χρήσης της γης του. 


Οι Ελληνες με την υπερφορολόγησή τους χρηματοδοτούν τον αφανισμό του έθνους και τη φαβελοποίηση της χώρας.

Όταν βλέπεις την εκτελεστική ηγεσία να αντιμετωπίζει περίπου σαν κεκτημένο δικαίωμα των ξένων να έρθουν όποτε τους καπνίσει στην Ελλάδα και να ζουν με έξοδα δικά μας, αντιλαμβάνεσαι πού πάει το πράγμα.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί και η πρόθεση ορισμένων. Έρχονται παράνομα και στο παραμικρό «στρίμωγμα» (όπου «στρίμωγμα» βλέπε υποχρέωση εφαρμογής νόμου) εξεγείρονται με αγριότατες διαθέσεις, όπως έγινε στο ξενοδοχείο στο Κρανίδι, που το σπάσανε άμα τω ακούσματι της επιβολής καραντίνας λόγω κορονοϊού


Είναι εύκολο να υποτεθεί τι πρόκειται να κάνουν όταν...


 νιώσουν ότι γίνονται ισχυρή μειοψηφία ή ακόμα και πλειοψηφία στον ελληνικό χώρο.

Και η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να μιλάει για «δομές φιλοξενίας» για τους απρόσκλητους μουσαφιραίους όταν η Ελλάδα γίνεται αφιλόξενη για τους Ελληνες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: