"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΟΞΕΦΤΙΛΑΡΟΠΛΗΚΤΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Ευέξαπτος και απρόσεχτος (αστυνομικός) καβαλάρης - Αλήθεια με τι κριτήρια τους επιλέγουν, τους φοράνε στολές, τους δίνουν μηχανές και όπλα??? (Μερακλίδικο video)



Σκληροτάχηλος και ευέξαπτος συνοδός του πρωθυπουργικού συμβούλου Γρηγόρη Δημητριάδη ήτο ο καβαλάρης αστυνομικός που πλάκωσε χωρίς λόγο στο ξύλο πολίτη στην οδό Μιχαλοκοπούλου.

Ο εν λόγω οξυδερκής αστυνομικός πάνω στο μεθύσι της εξουσίας έχει άγνοια βασικών αρχών σε μία μικρή και κλειστή κοινωνία όπως η ελληνική.




Αυτό δεν είναι έγκλημα, είναι κάτι παραπάνω. Είναι λάθος. Θα μπορούσε το αθώο θύμα να είναι ανιψιός του Γιάννη του Σουγιά. Εκτελεστής της Μαφίας. Να έχει γιο τρελαμένο ο οποίος θα δει το video και θα θελήσει να εκδικηθεί για τον πατέρα ρου. Να είναι μέλος της οργάνωσης Σατανιστών Ο Θέος συγχωρεί, ο Σατάν όχι. Θα μπορούσε επίσης το θύμα να είναι ασυμπτωματικός του Coronavirus και τις επόμενες μέρες να “ταξιδέψουν” τόσο ο αστυνομικός, όσο και όσοι ήλθαν σε επαφή μαζί του.

Οπότε που πάει αυτό το άμυαλο παληκάρι να μπλέξει με ένα άγνωστο που απλώς οδηγεί τη μηχανή του.

  Αλήθεια με τι κριτήρια τους επιλέγουν, τους φοράνε στολές, τους δίνουν μηχανές και όπλα;

Πέρα από αυτό εάν η συμπεριφορά του περάσει ατιμωρητί...



 παρά το γεγονός ότι ανέλαβε την υπόθεση το Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων θα είναι μία ακόμη κηλίδα στο Σώμα της Αστυνομίας.
 

Οπως έχουμε σημειώσει σε προηγούμενη ανάρτησή μας, το λόγο έχει ο κ. Χρυσοχοίδης.

Την αποκάλυψη ότι δράστης είναι συνοδός του πρωθυπουργικού συμβούλου Δημητριάδη έκανε ο ιστότοπος makeleio.gr.

Σε εξέλιξη είναι έρευνα από το Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων και τη Γενική Διεύθυνση Επισήμων της ΕΛΑΣ για το περιστατικό ξυλοδαρμού μοτοσικλετιστή χτες στην οδό Μιχαλακοπούλου, στο κέντρο της Αθήνας, από άνδρες προσωπικής φρουράς.

Το βίντεο από το περιστατικό έχει κάνει τον γύρο των social media και έχει προκαλέσει σάλο.

Τι λέει η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας

«Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι ανατέθηκε στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας η διερεύνηση της εμπλοκής αστυνομικού με ιδιώτη σε χθεσινό περιστατικό, που απεικονίζεται σε βίντεο που έχει αναρτηθεί σε ιστοσελίδες στο διαδίκτυο, στη συμβολή των οδών Μιχαλακοπούλου και Ξενίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: