"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΚΟΡΩΝΟΪΟΠΛΗΚΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ - ΣΥΡΙΖΟΞΕΦΤΙΛΑΡΑΔΙΚΟ: Τολμάτε να το φανταστείτε?



Είμαστε σε ένα εναλλακτικό σύμπαν, εις το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κερδίσει τις εκλογές του Ιουλίου 2019 και έχει φτιάξει τη δικιά του δυνατή ομάδα για την αντιμετώπιση του κορωνοιού:
 
✔️Για δύο μήνες τις ενημερώσεις στο υπουργείο υγείας έχει αναλάβει προσωπικά ο Παύλος Πολάκης, καπνίζοντας αρειμανίως on camera. Διαπρέπει δε στην αγγλική ορολογία.

✔️Υπουργός Διαχείρισης Κρίσης έχει οριστεί ο Αλέκος Φλαμπουράρης, που έχει διαχειριστεί με τη μοναδική του τεχνογνωσία τόσες και τόσες κρίσεις. Στις καθημερινές ενημερώσεις πλαισιώνει τον Παύλο Πολάκη απολαμβάνοντας έναν μερακλίδικο φρέντο καπουτσίνο.

✔️Ο Υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, σπάει live κάθε Παρασκευή την καραντίνα για να πάει στην αγαπημένη του Αίγινα. Ο κόσμος στο λιμάνι τον λατρεύει.

✔️Ο Υπουργός Πολιτισμού, Σταμάτης Κραουνάκης, μια φορά την εβδομάδα μεταβαίνει προσωπικά στο Σύνταγμα και μοιράζει στον κόσμο δωρεάν πρόπολη, η οποία αποδεδειγμένα θεραπεύει τον κορωνοιό.

✔️Στην Αττική ο συντονισμός έχει ανατεθεί στη Ρένα Δούρου, λόγω της τεράστιας εμπειρίας της στη διαχείριση κρίσεων, που προκαλούν εκατόμβη νεκρών.
 
✔️Το μεταναστευτικό το έχει αναλάβει κατ’ αποκλειστικότητα η κυρά-Τασία Χριστοδουλοπούλου. Με το γλυκό χαμόγελό της έχει κερδίσει τον λαό, ενώ το - προσαρμοσμένο στα νέα δεδομένα - σύνθημά της είναι: 


«ανοιχτά σύνορα για ανοσία αγέλης».
 
Τώρα τέλη Απριλίου 2020, μετά από 2 μήνες σκληρής μάχης με τον κορωνοιό, ο Πρωθυπουργός, Αλέκσης Τσίπρας, απευθύνει διάγγελμα στον ελληνικό λαό, για να παρουσιάσει τα επόμενα βήματα της κυβέρνησής του ...
 
Τι; Να σταματήσω;! Δεν θέλετε ούτε να φαντάζεστε ένα τέτοιο σενάριο;
 
Η αλήθεια είναι πως ούτε εγώ ...
Ευτυχώς έμεινε στο πλαίσιο της επιστημονικής φαντασίας ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: