"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ και ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΞΕΦΤΙΛΑΡΑΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ: Ρε, τι είναι τούτοι!!!! (Έτσι μικρούλια μου κακομαθημένα αριστερά τσογλάνια. Να φοβάστε. Να φοβάστε πολύ! )

Γράφει το ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ
 

Αυτό που έχουν πάθει όλα τα μεταπολεμικά σκύβαλα των άκρων του φαιοκόκκινου μεταπολεμικού παραπετάσματος έχει και την πλάκα του. 


 Εκεί που κάπως έκρυβαν το μίσος τους για την τεχνολογία, την αισθητική, τον πολιτισμό σε όλες τις εκφάνσεις του, τώρα πλέον, επειδή δεν αντέχουν τόση ποιότητα εκφοράς δημοσίου λόγου, άρχισαν να τσινάνε έτσι, χωρίς καμιά δικαιολογία.

Ξαναγυρνάνε στην προεφηβική και εφηβική ηλικία (αν έφυγαν ποτέ...) όπου η κάθε πράξη, ιδίως η κακή, γίνεται τελείως αυθόρμητα και παρορμητικά, χωρίς ούτε ένα φίλτρο λογικής ή ευπρέπειας.  


Είναι τόσο μεγάλη η ανάγκη τους να βρίσουν ότι δε φτάνει τη σαπίλα τους που το κάνουν χωρίς έστω τα προσχήματα μιας εκλογικευμένης δικαιολογίας.
 
Ο εχθρός δεν αντέχει, μυγιάζεται, ξεβρακώνεται. Ίσως, πολύ περισσότερο από τους αφελούς αστούς, αντιλαμβάνεται ότι τελειώνει η 50χρονη κυριαρχία του, γιατι αλλάζει το υπόδειγμα. Άμα άρχισε σου λέει η Ελληνική κοινωνία να ζητάει γιατρούς και επιστήμονες αντί για λαϊκιστές και θεραπευτές-σαμάνους, ποιος ξέρει τι άλλο ακολουθεί.

Έτσι μικρούλια μου κακομαθημένα. Να φοβάστε. Να φοβάστε πολύ. 


Στο κάτω-κάτω...


 τι χρειαζόμαστε τους γιατρούς σε μια πανδημία; 


 Φέρτε το μάγο του Χωριού - που ενίοτε προκύπτει και "strategic advisor" που θεωρεί "Χολέρα την καριέρα" (είδατε που ξέρει και από αρρώστιες;) .

Α ναι, και αντί για ΜΕΘ και αναπνευστήρες, δώστε τα χρήματα απευθείας σε όσους επιζήσουν.  


Στο κάτω κάτω οι νεκροί δεν ψηφίζουν...


ΥΓ: Ρε, τι είναι τούτοι!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: