"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Nα προσφέρουμε στους ΘΑΝΑΤΟΠΟΙΝΙΤΕΣ το Τελευταίο ΔείπνοΣτους ώμους του Διευθυντή του ΒΗΜΑτος Αντώνη Καρακούση πέφτει πλέον το βάρος για την μάχη που θα ακολουθήσει.


Ο Ψυχάρης βγήκε οριστικά από το κάδρο εγκαταλείποντας 680 οικογένειες στα ανθρώπινα αισθήματα (θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει) για τους εργαζόμενους που τρέφουν το Μέγαρο Μαξίμου, η ΑΥΓΗ και η Εφημερίδα των Συντακτών.


Ο Καρακούσης λοιπόν κάνει αυτές τις ώρες αγώνα δρόμου ώστε να μπορέσει να καταβληθεί το Δώρο των Χριστουγέννων στους εργαζόμενους και να μπορέσει να βγει στα περίπτερα το ΒΗΜΑ της Κυριακής.  


Ακόμη και στους θανατοποινίτες δίνεται το δικαίωμα του τελευταίου δείπνου και της εξομολόγησης. 


Ας έχουν την ευκαιρία οι δημοσιογράφοι του ΒΗΜΑτος να πουν την τελευταία λέξη. 


Θα πρέπει και οι δανείστριες τράπεζες να καταλάβουν ότι εάν πάψουν οριστικά να κυκλοφορούν το ΒΗΜΑ και ΤΑ ΝΕΑ στην πραγματικότητα θα μείνουν και οι ίδιες μόνο με τα χρέη. 


Κανείς τίτλος εφημερίδας δεν έχει καμμία αξία όταν η εφημερίδα δεν υπάρχει στα περίπτερα. 


Οι δημοσιογράφοι του ΒΗΜΑτος λοιπόν...
 έχουν την τελευταία λέξη και πρέπει τουλάχιστο να τους ακούσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: