"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΑΝΑΡΧΟΣΥΡΙΖΟΠΛΗΚΤΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ: Να καεί, να καεί το μπουρδέλο το περίπτερο!Την ώρα που οι φιλελέδες τύπου Μπουτάρη στολίζουν τις πόλεις μας με τα λαμπιόνια της Κόκα-Κόλας, τα οποία η νεολαία Σύριζα κατήγγειλε ότι «αποτελούν σύμβολο του σύγχρονου επιχειρηματικού μακιαβελισμού», η κυβέρνηση του Σύριζα δίνει τις μάχες της και προωθεί τα ελληνικά και πανανθρώπινα συμφέροντα με όπλο το γέλιο. 


 Όπως με το χαμόγελο στα χείλη επήραμε την Κορυτσά, έτσι και τώρα θα πάρουμε την ελάφρυνση του χρέους χαχανίζοντας.  


Μας ζητάνε οι γραβατωμένοι χαρτογιακάδες των θεσμών να σεβαστούμε αυτά που υπογράψαμε, αλλά με μεγάλη στενοχώρια; 


 Τους απαντάμε υπερήφανα «ok» αλλά μόλις φύγουν για τις πατρίδες τους ο σύντροφος Τσίπας γελάει στα μούτρα τους. 


Ξινίζουν οι παλιογερμανοί ναζιστές γιατί δεν καταλαβαίνουν τις μεγάλες αυξήσεις που θα δώσουμε στους επιζήσαντες την παραμονή των εκλογών; 


Αγκαλιάζουμε με ενθουσιασμό τη μαντάμ Μέρκελ, τη χτυπάμε στη χιτλερική της πλάτη και της λέμε ανέκδοτα με πρωταγωνιστή τον σύντροφο Μπούλη Καμμένο, με τα οποία σκάει στα γέλια ο σύντροφος Αλέξης. 


 Μας καταγγέλλουν οι διεθνείς οργανισμοί ότι με τις συνθήκες κράτησης των προσφύγων στα παραλίγο Χίλτον, σύντομα θα θρηνήσουμε θύματα; 


Καταφεύγουμε στα συνθήματα αμφισβήτησης του Μάη του ’68 και τους απαντάμε ότι με ένα γέλιο θα τους θάψουμε.


Γενικώς είμαστε χαρούμενοι και έχουμε λόγους. Μερικούς από αυτούς ανέπτυξε ο σύντροφος Πολάκης κατά τη μνημειώδη ομιλία του στη Βουλή. Σηκώθηκε ορθός στα δυο του τα ποδάρια και θαρρείς πως ήτονε αγρίμι στις απάτητες κορφές του Ψηλορείτη. Το λέει άλλωστε και η πασίγνωστη κρητική μαντινάδα: «Είσαι λοβέντης κρητικός, με τα κρι-κρι ομοιάζεις, χτυπάς τα βοθροκάναλα, κάτω απ’ τη γης τα βάζεις. Παυλή, σε κάμαν υπουργό τη χώρα για να σώσεις, στο φέις μπουκ ολημερίς γράφεις ανακοινώσεις». Με δυο αντρίκειες κουβέντες ο σύντροφος Πολάκης ξεγύμνωσε όλο το σύστημα της Διαπλοκής και κατήγγειλε την Ευγενία Μανωλίδου γιατί έστελνε ραβασάκια στο ΚΕΕΛΠΝΟ, αλλά δεν τα παρουσίασε γιατί αφ' ενός δεν είναι μαρτυριάρης, αφ' ετέρου η Αριστερά σέβεται το γυναικείο φύλο. Το τελευταίο το έχει αποδείξει και με την ξαδέρφη του, την οποία τα συμφέροντα των πολυεθνικών του φαρμάκου υποχρέωσαν να ανοίξει το ντουλαπάκι όπου φυλάσσονταν κάτι μυστηριώδεις ουσίες, αλλά ο Υπουργός μας ζήτησε διακριτικότητα γιατί δεν πρέπει να μπαίνουν οι οικογένειες στις πολιτικές αντιπαραθέσεις.


Την ίδια μέρα, ο σύντροφος Παυλής έδωσε στη δημοσιότητα και το πόρισμα από την έρευνα που έκανε η προσωπική του στατιστική υπηρεσία. Σύμφωνα με τα ακράδαντα στοιχεία που παρουσίασε στη Βουλή, μια μέρα που ο υπουργός δεν έγραφε στο τουίτερ, συναντήθηκε με τους εκπροσώπους των νέων παραγωγικών τάξεων (κλακαδόροι, προμηθευτές κόκκινων χαλιών, ενοικιαστές στρατιωτικών στολών, συριζοτρόλ, εισαγωγείς πυροσβεστήρων κ.λ.π.). Άπαντες τον διαβεβαίωσαν ότι φέτος οι δουλειές αυξήθηκαν κατά 30% και λίγα λέμε! Όποιος δεν το πιστεύει, μπορεί να ανατρέξει στα μαύρα βιβλία εσόδων-εξόδων που κρατάνε για να μην τους πιάσει η εφορία, ακολουθώντας το παράδειγμα του αντάρτη υπουργού μιας κυβέρνησης που θα πατάξει τη φοροδιαφυγή.


Βέβαια το κίνημα δεν μπορεί να περιοριστεί στα όρια του αστικού κοινοβουλίου. 


Εμείς οι αριστεροί νιώθουμε πολύ καλύτερα μετέχοντας στις μάχες που δίνονται στους Δρόμους της Φωτιάς και κυριολεκτούμε. Με αντικαπιταλιστική ικανοποίηση είδαμε ότι παραδόθηκε στις φλόγες ένα περίπτερο που ήταν γεμάτο προϊόντα του σύγχρονου επιχειρηματικού μακιαβελισμού (τσιχλόφουσκες, γαριδάκια, σοκοφρέτες, μπουγελόφατσες κ.λπ.), αλλά και τρία τρόλεϊ που προκαλούσαν τον ελληνικό λαό περνώντας έξω από το Πολυτεχνείο. 


Για να μην υπάρξει παρεξήγηση, εμάς αυτές οι πράξεις μπορεί να μας ικανοποιούν αλλά δεν συμφωνούμε κι αυτό διότι...
 πλέον στην κυβέρνηση βρίσκεται η αριστερά που τα ζητήματα τάξης τα αντιμετωπίζει καλώντας σε ανοιχτό διάλογο όλες τις κοινωνικές δυνάμεις, εκτός κι αν είναι συνταξιούχοι που τους δέρνουμε.


Αυτούς που επίσης βαράμε αλύπητα είναι τους ανασεισίφαλλους γυναικοπίπες που σαν ξεφτιλισμένες κασσωρίδες ρωποπερπερηθρούν λεχρίως, επιβάλλοντας στου κασίδη το κεφάλι τον εκφαύλο προορισμό των σκωραμιδών κοβάλων, όπως πολύ σωστά είπε και ο σύντροφος Ζουράρις. Συμμετείχε στην ημερίδα των ΑΝΕΛ με θέμα τους ψεκασμούς, όπου παραβρέθηκαν η κυρία Λουκά, ο Διονύσης ο Έφηβος, ο Σπύρος Ρέβης και άλλοι υπουργοποιήσιμοι.  


Καλές γιορτές να ’χουμε, λόγω έλλειψης ρευστού φέτος η βασιλόπιτα θα κάνει τζακ-ποτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: