"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Mαζί με τους χορούς, τελειώνει και τυπικά το παραμύθι οτι «…εμείς δεν κυβερνήσαμε » σύντροφοι - ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ (Η Περιφέρεια Αττικής της κ. Ρένας Δούρου έχει κοινωνική ευθύνη για τον μισό πληθυσμό της χώρας και οικονομική ευθύνη για το 50% του βιομηχανικού και βιοτεχνικού δυναμικού) ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ

Του Γιώργου Κράλογλου
 


Τέρμα και τυπικά στο παιδαριώδες επιχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ «…εμείς δεν κυβερνήσαμε » (έστω και αν οι πολύχρωμοι αριστεροί ελέγχουν κομματικά –για δεκαετίες– την παιδεία, τα συνδικάτα, και το μισό κράτος). Η Περιφέρεια Αττικής της κ. Ρένας Δούρου έχει κοινωνική ευθύνη για τον μισό πληθυσμό της χώρας και οικονομική ευθύνη για το 50% του βιομηχανικού και βιοτεχνικού δυναμικού που είναι εγκατεστημένο στο Λεκανοπέδιο Αττικής
 


Στην Αττική άλλωστε ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε άλλους 10 Δήμους που υποτίθεται ότι θα τους χρησιμοποιήσει για το καλό της κοινωνίας και για να δοξάσει ην σημασία του Σοβιέτ που πιστεύει.

 
Να λοιπόν η ευκαιρία σας κ. Τσίπρα. 

 


Δώστε δείγμα γραφής της διακυβέρνησης των αριστερών για να μας πείσετε ότι εσείς είστε η σωτηρία της χώρας και εσείς θα οδηγήσετε την οικονομία στην διέξοδο από το σημερινό αδιέξοδο του δικομματισμού Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ. 

 
Ιδού λοιπόν η Ρόδος για τον ΣΥΡΙΖΑ και την περιχαρέστατη για την νίκη της κ. Ρένα Δούρου.


 
Ανατρέψτε την φαυλότητα της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ και φτιάξτε το Λεκανοπέδιο Αττικής μια σύγχρονη μεγάλη περιφέρεια της χώρας με υψηλής ποιότητας βιοτικό επίπεδο χωρίς να κόψετε την παροχή οξυγόνου εργασίας από το μισό μεταποιητικό δυναμικό της Ελλάδας που λειτουργεί ιστορικά στην Αττική.


 
Μετατρέψτε την Αττική σε Παρίσι και διαψεύστε όλους εμάς που θεωρούμε ότι η Ελλάδα θα κυβερνηθεί με τρόπο που θα δικαιώνει και θα συνεχίζει το ελληνικό Σοβιέτ της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ.


Στην Ελλάδα οι πάνω από το 1.000.000 άνεργοι κάτοικοι της Αττικής (από τους οποίους 55% είναι νέα άτομα) περιμένουν να ανοίξουν δουλειές και από τα εργοστάσια που είναι εγκατεστημένα στην Αττική.
 


Περιμένουν ακόμη να αναθερμανθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις του Λεκανοπεδίου που ζούνε (από το 1984) ένα «μικρομεσαίωνα» με φορομπηχτικό πνιγμό, χαράτσια, διωγμούς, απειλές από την διαφθορά, έλλειψη συγκεκριμένων κανόνων χωροταξίας, έλλειψη πολεοδόμησης και απουσία όρων χρήσης γης.

 
Να λοιπόν η ευκαιρία να δείξετε κύριε Τσίπρα την αξία μιας αληθινής Σοβιετικής κυβέρνησης. 


 

Να η ευκαιρία να δείξετε τι σημαίνει ανάπτυξη με αριστερή γλώσσα και αριστερή κουλτούρα
 


Με αριστερή πολιτική με αριστερή παρέμβαση.

 
Η οικονομία κύριε Τσίπρα δεν είναι καταλήψεις και ανταρσίες των αμόρφωτων από το δεκαπενταμελές...


 
Η οικονομία έχει τους δικούς της νόμους . Και τους επιβάλλει είτε μας αρέσει είτε όχι. 
 


Αυτά λοιπόν που έχετε να κάνετε ως ΣΥΡΙΖΑ στην περιφέρεια Αττικής με την δυναμικότατη κ. Ρένα Δούρου είναι τα εξής: 
Πρώτον να φροντίσετε για οριστική λύση στα σκουπίδια της Αττικής γιατί το θέμα αυτό είναι η μεγάλη εκκρεμότητα του Λεκανοπεδίου. 
 

Δεύτερον να συμφωνήσετε αν μπορεί να συνυπάρξει η πολιτική ανάπτυξης στην Αττική με την πολιτική περιβαλλοντικής προστασίας. 

 
Τρίτο αν η πολιτική Επιχειρηματικών Πάρκών για την εγκατάσταση βιομηχανιών και βιοτεχνιών είναι αποδεκτή για την Αττική. 

 
Τέταρτο αν τα 10.000 εργοστάσια και εργαστήρια που λειτουργούν παράνομα α στην Αττική (γιατί κανείς δεν τους εξηγούσε αν δικαιούνται η όχι άδειας λειτουργίας και έτσι πήραν μόνοι τους την απόφαση να λειτουργήσουν παράνομα) μπορούν να συνεχίσουν ή να νομιμοποιηθούν χωρίς όμως να υποκύψουν στην διαφθορά της «χορηγίας» προς το διεφθαρμένο κράτος για την απόκτηση νόμιμης άδειας. 

 
Πέμπτο αν ο Ελαιώνας είναι τελικά αρχαιολογικός χώρος και πάρκο και όχι ασύδοτη περιοχή για τις βιομηχανίες που είτε μας αρέσει είτε όχι τον έχουν ήδη αγοράσει…
 

Έκτο αν το 50% του βιομηχανικού και βιοτεχνικού δυναμικού που έχει εγκατασταθεί στην Αττική μπορεί να παραμείνει να επεκταθεί και να εκσυγχρονισθεί δημιουργώντας θέσεις εργασίας ή θα πρέπει να φύγει από την Αττική για περιβαλλοντικούς λόγους. Στην περίπτωση αυτή η κ. Δούρου και ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να υποδείξουν την νέα περιοχή εγκατάστασης και να πληρώσουν την μεταφορά για να μην κλείσουν οι μονάδες απολύοντας το προσωπικό. 

 
Έβδομο τι κίνητρα θα δοθούν στον κλάδο μεταποίησης της Αττικής για να τα μαζέψει και να φύγει από το Λεκανοπέδιο ώστε να σας δώσει την ευκαιρία να πείτε ότι απαλλάξατε την Αττική από το καρκίνωμα της βιομηχανίας...

 
Όγδοο τι θα κάνετε με την προσέλκυση επενδύσεων στην Αττική ώστε να καλύψετε τις ανάγκες της ανεργίας και να αναδιατάξετε την δράση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

 
Να λοιπόν η ευκαιρία και για την κ. Δούρου και για τον ΣΥΡΙΖΑ (που κομματικοποίησε και την Περιφέρεια) να αποδείξει ότι το ελληνικό Σοβιέτ ανασταίνεται αλλά για το καλό των συντρόφων-πολιτών και των συντρόφων –ανέργων και με τρόπο που ανατρέπει τον τριτοκοσμικό σοσιαλισμό της μεταπολίτευσης της Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ γυρίζοντας σελίδα και ανοίγοντας νέους ορίζοντες αλλά πάντα μέσα στην Ευρώπη και στο ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: