"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΝουΔοΣΥΡΙΖΑίικο ΛΑΘΡΟΜΑΧΜΟΥΤΑΡΑΔΙΚΟ: Oι Πακιστανοί ξεσάλωσαν !Γιορτή του Μωάμεθ στο Ισλαμαμπάντ της Κρήτης


Το Ισλαμαμπάντ, ως γνωστόν, είναι η πρωτεύουσα του Πακιστάν. Όχι μόνον! Ως φαίνεται είναι και η πρωτεύουσα του Νομού Λασιθίου της Κρήτης. Οι Έλληνες κάτοικοί του άλλωστε είναι πλέον συνηθισμένοι να παρακολουθούν και την ετήσια εορτή του Μωάμεθ, κατά την οποία η πακιστανική κοινότητα της πόλης παρελαύνει στους κεντρικούς δρόμους του πάλαι ποτέ Αγίου Νικολάου.

Έτσι λοιπόν κι προχθές 17/11/2019, ανήμερα της αγαπημένης εορτής των ιδεοληπτικών που μας επιβάλλουν την λαθρομετανάστευση και τον εποικισμό της χώρας μας, οι Πακιστανοί ξεσάλωσαν στην κρητική πόλη, κάνοντάς την να θυμίζει κάτι μεταξύ τουρκομαχαλά και προετοιμασίας για πόλεμο.

Κι όλα αυτά, τη στιγμή που αυτοί που μας οδήγησαν σ’ αυτήν την κατάσταση απεμπολούν κάθε δημόσια θρησκευτική εκδήλωση, ξηλώνουν σταυρούς και θέλουν μέχρι και τα σήμαντρα από τις εκκλησιές να αφαιρέσουν

Ας το συνειδητοποιήσουμε. 

Δεν τους κάνουμε. Αποφάσισαν να μας αντικαταστήσουν. Ή θα φύγουν ή θα φύγουμε. Εμείς λέμε να μείνουμε…

Αλλά...


 τι λέμε τώρα! Εδώ φτάσαμε να παραβιάζει τον εναέριο χώρο μας η Πακιστανική Πολεμική Αεροπορία, αυτό μας πείραξε;



Δεν υπάρχουν σχόλια: