"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΘΝΙΚΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ - ΣΥΡΙΖΟΞΕΦΤΙΛΑΡΑΔΙΚΟ: Το Σαββατοκύριακο του Τσιτσι-πρά

Toυ ΜΙΚΡΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ

Ανήσυχοι οι κάτοικοι του Κέντρου, που είδαν να σπάει η παράδοση με τα εκτεταμένα επεισόδια. Την είχαν για γούρι τόσα χρόνια.

Πόσα χρόνια όμως είχαμε να δούμε τον Αλέξη στην πορεία;

Τι ρίγη συγκίνησης και πολλαπλά μηνύματα αγώνα έστειλε;

Λένε πως υποσχέθηκε για του χρόνου να βγάλει όλο το μαραθώνιο μέχρι την Πρεσβεία. Θα προετοιμαστεί κατάλληλα.

Λέγεται επίσης πως επικοινωνιολόγοι του πρότειναν να κατέβει αλά μπρατσέτα με Άδωνι και Μάκη, αλλά το απέρριψε ως πολύ προχωρημένο.

Προχωρημένο και το μήνυμα του ΠτΔ προς τον Στέφανο Τσιτσιπά, γεγονός που δείχνει πως ο Πρόεδρος οδεύοντας προς τη λήξη της θητείας του, επανέρχεται στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις.

Ρυθμίσεις και στα τέλη κυκλοφορίας, αλλά από του χρόνου. Σχεδόν μια δεκαετία επανακαθορίζονται, γίνονται πιο δίκαια αλλά παραμένουν ίδια.

Στα Λόντρα ο Κυριάκος απέδειξε πως είναι πιο γουρλής και από λαγοπόδαρο, ακόμη και από τετράφυλλο τριφύλλι.

Λέγεται πως ο Τσιτσιπάς δεν θα ξαναπαίξει σε τουρνουά Grand Slam, αν δεν είναι στις εξέδρες.

Πόσοι όμως γνωρίζουν πως το τέννις ανακαλύφθηκε στην Αρχαία Ελλάδα, ως αντισφαίριση, κάνοντας πάσες με πέτρες με τις ασπίδες;

Το άθλημα αυτό διασώζεται ως τις μέρες μας ως ρακέτες στις παραλίες, αφήνοντας αναλλοίωτο το θόρυβο και την όχληση προς τους περιοίκους.

Πατέρας του αθλήματος θεωρείται ο Αντισθένης, όμως το άθλημα διέδωσε στην Οικουμένη ο Αντίπατρος, στρατηγός του Φιλίππου και του Alexander the Great.

Το πιο φημισμένο τουρνουά στην αρχαιότητα γινόταν στην Αντίπαρο και θεωρείται πρόγονος του ρολάν΄γκαρός (ρόλο ball boys είχαν οι γάιδαροι).

Παίκτης διεθνούς κλάσης ο Τσιτσιπάς, σταμάτησε και τα “γαλλικά” κατά τη διάρκεια του αγώνα, όμως σύμπας ο Ελληνισμός ταυτίζεται μόνο με τον Big Sofo που κάνει διαρκώς ένα νέο ξεκίνημα.

Η είδηση όμως είναι...


 η αντίστροφη μέτρηση για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, ο πιο ασφαλής δείκτης επιστροφής στην κανονικότητα. Βάλτε ελαφρολαϊκά και παίξτε με τα κουβαδάκια.

Σκοτώστε και καμιά μύγα, αν και προχωρημένος Νοέμβρης, μπας και μπείτε στο Γκίνες.

Τις έχει ζαλίσει το ελικόπτερο που πέταγε για ώρες χτες, λες και δεν καίει καύσιμα, λες και δεν έχουμε έξοδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: