"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΝουΔο-ΣΥΡΙΖΑίικο ΣΟΥΡΓΕΛΟΞΕΦΤΙΛΑΡΑΔΙΚΟ: Παρατράγουδα

Γράφει ο ΦΑΛΗΡΕΥΣ


Ο Αρης Σπηλιωτόπουλος, πάντα ηλιοκαμμένος και ροδομάγουλος, μας κοιτάζει με τα μάτια του Bambi και δηλώνει ότι τον αφορά η προοδευτική «απεύθυνση» του Τσίπρα: «Προφανώς. Τον οιονδήποτε συμμετέχει στην εκλογική διαδικασία τον αφορά αυτό το ζήτημα. Γιατί, όποιος συμμετέχει σε μια διαδικασία, συμμετέχει με ένα πρόσημο προσήλωσης στο λεγόμενο δημοκρατικό τόξο των δυνάμεων. Αν, λοιπόν, το πρόσωπό του είναι δημοκρατικό, ένα τέτοιο προσκλητήριο τον αφορά, γιατί αντιλαμβάνεται ότι η Ιστορία δεν μπορεί να επαναληφθεί με όρους μεσοπολέμου. Διότι αν επαναλάβουμε τα ίδια σφάλματα, τα οποία βλέπουμε μετά την πτώση της Βαϊμάρης, η Ιστορία θα είναι φάρσα».
 
Αν έχει αρμοδιότητα το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο οφείλει να παρέμβει. Η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να επιστρατεύσει εκπροσώπους της πασοκαρίας, είτε πράσινης είτε γαλάζιας, έχει φθάσει στα όρια της προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.  


Αυτό πια είναι...


 οικτρότερο και από αυτά τα «Παρατράγουδα» της Πάνια…


Δεν υπάρχουν σχόλια: