"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΟΚΑΘΑΡΜΑΤΟΞΕΦΤΙΛΑΡΑΔΙΚΟ: 75 κιλά ιδεοληπτικό MΙΣΟΣ - Βουτηγμένοι στον εκμαυλισμό της πολυτελούς ζωής κατασκεύαζαν ταξικούς εχθρούς

Aπό τον Ian Ford


Απίστευτος υποκριτής το πλουσιόπαιδο που κυκλοφορεί σαν ταγάρι στα Εξάρχεια ή σαν ντεμέκ διανοούμενος στις όχθες του Σηκουάνα.  


Υποκριτής γιατί τζογάρει με τις μετοχές των πιο ισχυρών τραπεζών και fund του πλανήτη. Με πολυτελή ακίνητη περιουσία και σύζυγο που αμοίβεται επίσης πλουσιοπάροχα από την Τράπεζα Ελλάδας.


Υποκριτής γιατί ενώ ο ίδιος είναι βουτηγμένος στη πολυτελή ζωή που επιχειρεί να κρύψει πίσω από το ταγάρι-δισάκι του, την ίδια στιγμή με τους 53 (καλά κορόιδα και του λόγους τους) που τον πιστεύουν επιχειρεί να κάνει εσωκομματική αντιπολίτευση στον Τσίπρα. 


Τι διχασμένο-χαμένο πολιτικό κορμί!

 
Είναι ο ίδιος άνθρωπος που φορολόγησε με ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΟ ΜΙΣΟΣ τους ελεύθερους επαγγελματίες, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις όλους εκείνους που έχοντας μια μικρή τρύπα εστίασης ή ένα ελεύθερο επάγγελμα προσπαθούσαν να τα φέρουν βόλτα. Παρέα με τον εξίσουν αδίστακτο και υποκριτή Κατρούγκαλο (αυτός καμουφλαρισμένος στις φυλλωσιές του Παλαιού Ψυχικού) λεηλάτησαν με τη χυδαία φορολογική και ασφαλιστική πολιτική τους τη μεσαία τάξη-ότι τέλος πάντων θεωρούσαν αυτοί οι δύο οικτροί κατσιαπλιάδες ταξικό αντίπαλο.

 
Βουτηγμένοι στον εκμαυλισμό της πολυτελούς ζωής τους οι υποκριτές υπουργοί του Τσίπρα κατασκεύαζαν ταξικούς εχθρούς στα πρόσωπα όλων εκείνων που είχαν τολμήσει να έχουν μια μικρή επιχείρηση και να παλεύουν. 


Κοινό τους σαρδανάπαλο πάθος η κα Αχτσιόγλου η παρουσία της οποίας δείχνει την  ανεπάρκεια του Κατρούγκαλου. Ο Κατρούγκαλος ήταν τόσος πολύς που κατάφερε και τον αντικατέστησε η πρώην γραμματέας του Αχτσιόγλου.

 
Αυτοί οι υποκριτές μας κυβερνούσαν 4 χρόνια χλευάζοντας μια κοινωνία για την οποία πίστευαν ότι...


 είχαν καταφέρει να την ψεκάσουν και πως την είχαν του χεριού τους.

 
Κι όμως κάτι αναπάντεχο συνέβη και πλέον οι ψεκασμένοι είναι έτοιμοι να κατασπαράξουν τους υποκριτές εξουσιαστές που λεηλάτησαν τις ζωές μας…

Δεν υπάρχουν σχόλια: