"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΟΞΕΦΤΙΛΑΡΑΔΙΚΟ: Ρεζιλίκι, κωλοτούμπα, εξευτελισμός - Ο ΣΥΡΙΖΑ έληξε.

Χίλια δύο μηνύματα μπορεί να δώσουν οι κάλπες. Κανένα δεν λέει μπράβο στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ έληξε. Ό,τι μείνει θα αφανιστεί στις βουλευτικές εκλογές. Ανεξάρτητα από το πότε θα γίνουν. Η αξιοπιστία της χώρας και η αξιοπρέπεια των Ελλήνων είναι εθνική προτεραιότητα.

 
Κέρδισαν την εξουσία με το ρεζιλίκι των ζουρνάδων


Κυβέρνησαν κάνοντας κωλοτούμπες στην ολιγαρχία


Φεύγουν εξευτελίζοντας τους Έλληνες.  


Ο ΣΥΡΙΖΑ τελείωσε οριστικά. Ζητούμενο, από τη Δευτέρα το πρωί, είναι η οικονομία. Η επιστροφή της μεσαίας τάξης και των νοικοκυραίων της αγοράς στους μηχανισμούς της οικονομίας.

 
Δουλειές ζητούσε ο λαός με την ψήφο του το 2015. Γι' αυτό ανέχτηκε την ιδεοληπτική παρέα ΣΥΡΙΖΑ. Μια παρέα αδίσταχτη να παίξει το παιχνίδι αυτών που οι ίδιοι αποκαλούσαν ολιγαρχία. Ένα συνονθύλευμα αδιάφορων για την Ελλάδα, "αγκαλιασμένων" με ακροδεξιούς κάθε "κυκλώματος" .

 
Δουλειές έψαχναν και δεν έβρισκαν και οι 550.000 νέοι και επιστήμονες μετανάστες μας. Μπορούσαν να βρεθούν. Περισσότερες από 100.000 θέσεις θα είχαν οι εργαζόμενοι αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ανατίναζε όλες τις επενδύσεις που βρήκε.

 
Το Ελληνικό, ο ΟΛΠ, ο Σκαραμαγκάς, οι Σκουριές, ο Ελαιώνας, και 4-5 τεραστίων διαστάσεων ξενοδοχειακά συγκροτήματα θα λειτουργούσαν στις αρχές του 2019 αν δεν τις σαμποτάριζε ο Αλέξης Τσίπρας για να μικροκομματικές σκοπιμότητες. Για ηλιθιότητες ομάδων που τον απειλούσαν.

 
Περισσότερα από 10 λιμάνια, άλλα 10 αεροδρόμια και 8-10 μαρίνες σκαφών θα είχαν μπει μπροστά αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εξυπηρετούσε τοπικές σκοπιμότητες φτηνών απαιτήσεων. Σε βάρος και της τοπικής οικονομίας.

 
Πάνω από 40 δισ. επενδύσεις θα είχαν γίνει (μόνο από ντόπιους επενδυτές) ενώ θα άλλαζαν τα κριτήρια πολλών ξένων, που παρακολουθούσαν και την Ελλάδα μαζί με την Ιρλανδία, την Πορτογαλία, την Ισπανία και την Κύπρο όλη την περίοδο των μνημονίων.

 
Τις απέτρεψε ο ΣΥΡΙΖΑ μετά το 2015. Τις έδιωξε με την ολοκληρωτικού χαρακτήρα φορολογική πολιτική. Αυτή που έγδαρε και γδέρνει την επιχειρηματικότητα. Που κατακρεούργησε τη μεσαία τάξη.

 
Το άνοιγμα (προσωπικά του Αλέξη Τσίπρα) σε κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες, με 5-6 συγκεκριμένα κρατικά κατασκευαστικά και άλλα προγράμματα, δεν θα άλλαζε ούτε θα αλλάξει την εικόνα.

 
Η καθεστωτική λογική του Τσίπρα (εξευτελίζοντας τους άνεργους με φτηνά χαρτζιλίκια και με 50άρικα στους συνταξιούχους για να τον ψηφίσουν) δεν γίνεται...


 να έχει συνέχεια. 


Η οικονομία θα μιλήσει από Δευτέρα. Αρχικά με το στόμα των δανειστών. 


Και όταν μιλήσει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα στέκεται. Όποτε και αν κάνουν εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: