"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΟΣΟΥΡΓΕΛΟΦΑΣΙΣΤΑΡΑΔΙΚΟ: H Περιστέρα πήρε την... παντόφλα της!

Γράφει το ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ


Διαβάζουμε ότι η κυρία Μπετυ Μπαζιάνα εισεβαλε με την παντόφλα στο χέρι σαν ταύρος σε υαλοπωλείο στα κεντρικά της Κουμουνδούρου και επετίμησε με εντονότατο ύφος τους Φλαμπουράρη, Τζανακόπουλο, Παππά και Βερναρδάκη για την μέχρι σήμερα ακολουθούμενη πορεία η οποία οδήγησε στην ήττα στις εκλογές της Κυριακής 26/5/2019.

 
Επίσης μαθαίνουμε ότι η πρώην Κνίτισσα αναφέρθηκε στον "αποκλεισμό" του Πολλάκη από τα ΜΜΕ ο οποίος είναι και οικογενειακός της φίλος, και θεώρησε ότι η "φίμωση" του από τα ΜΜΕ και τα ΜΚΔ ήταν μέγα επικοινωνιακό λάθος. Διότι ο ιδιόρρυθμος ψυχοκινητικά Κρητίκαρος έχει απήχηση στο κοινό της "αριστεράς".

 
Από τα ανωτέρω συνάγονται τα εξής συμπεράσματα:

 
Πρώτον, ότι η κα Μπαζιάνα δεν κατάλαβε Τ Ι Π Ο Τ Α από το εκλογικό αποτέλεσμα και το γιατί αυτό επήλθε


Δεύτερο και πιο ανησυχητικό: Δεν αποδέχεται ούτε βαθιά αλλά ούτε στα... ρηχά το αποτέλεσμα ανεξάρτητα από την έκφραση της λαϊκής βούλησης και θεωρεί ότι είναι ανατρέψιμο με τους πρωτογονισμούς του ιδιόρρυθμου προ-γλωσσικού φίλου της.

 
Μη σας πω πως το "έχουμε την κυβέρνηση αλλά όχι την εξουσία" δεν βγήκε τυχαία από το στόμα της ή ένεκα αγνοίας των στοιχειωδών κανόνων της Αστικής Δημοκρατίας (την οποία καταφανέστατα μισεί), όπως συμβαίνει πολλάκης(*) με το συζυγό της, αλλά αποτελεί μέρος των πολιτικών της πιστεύω.

 
Και επειδή σε αντίθεση με τον τρυφηλό σύζυγό της τη βλέπω νταβραντισμένη, γυμνασμένη και έτοιμη να σηκώσει το πολυβόλο σαν την ελασσίτισσα που προφανώς φαντασιώνεται ότι είναι (και ποια συγνώμη, εδώ από ότι καταλαβαίνω, μάλλον φαντασιωνόμαστε "τρίτους γύρους") καλόν θα ήτο η εικόνα της να αποτελεί υπόμνηση ότι υπάρχει και ΑΥΤΗ η "αριστερά", ότι πιθανόν αυτή να είναι και η ΜΟΝΗ "αριστερά" και ότι...


 δε γουστάρουν, ζορίζονται και γονιδιακά βδελύσσονται την ιδέα της αποχώρησης τους από την κυβέρνηση και την εξουσία την οποία "δεν κατέχουν".

 
Ιδίως για τους αφελείς(; ) ισαποστασάκηδες, ναιμεναλλάδες, γεφυροποιούς και ποταμίσιους, συναινεσάκηδες και λοιπούς ΣΥΡΙΖΑίους με πολιτικά οι οποίοι μέσα στην αφέλειά(; ) τους, νομίζουν ότι το τέρας εξημερώνεται.

Δεν ησυχάζουμε, δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε, αλλά και δεν εκδικούμαστε.

Don't get mad, get even.

Μην βρίζετε, μην οργίζεστε. Ψηφίστε.


ΚΚ2

ΥΓ: (*) Σκόπιμη η ανορθογραφία

Δεν υπάρχουν σχόλια: