"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΛΗΚΤΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Εξαγώγιμος Μάτσιος - Ο θρυλικός αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού έχει βρει αντάξιο διάδοχο. Τον πρωταγωνιστή της κωμωδίας «Πρώτη φορά στον κατιμά» (+ Μερακλήδικο video με τον Παντελή Βαλασόπουλο να κρεμάει στα μανταλάκια τον φαλακρό Νάρκισσο...)


Ο Θωμάς Μάτσιος ήταν ο αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού που άφησε άφωνο το πανελλήνιο, όταν αποπειράθηκε να εξηγήσει την αναβολή του αγώνα της ομάδας του εναντίον της Καλαμαριάς και είπε, μεταξύ άλλων κρυπτογραφημένων μηνυμάτων, τα εξής: «Εμείς γιατί κοιτάξτε στη μια τέτοια αρχή ούτε ούτε και κοιτάξτε αυτοί δεν ήθελαν τους για να γίνει αυτό το αυτό το παιχνίδι αλλά ύστερα, μόλις μόλις όπως είπαμε με ό,τι αυτό εμείς δεν δεν καν θέλαμε, αυτοί είπανε όχι λέει θέλουμε να γίνει. Εεε και μετά εμείς είπαμε όχι λέμε, εεε λέμε δεν θα δεν θα γίνει, θα κάνει γίνει αυτό πάλι νέος-νέος διαιτητής για να ορίσει για να για να ξαναγίνει πάλι το παιχνίδι».

Η περσόνα αυτή δεν είναι πλέον αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού. Δεν εμφανίζεται στον πολύ κόσμο, στους αμύητους. Η αποστολή του, να προκαλέσει σοκ και δέος και σύγχυση και άφθονο γέλιο στο πανελλήνιο, εξετελέσθη με την αμίμητη παρλάτα του ενώπιον της τηλεοπτικής κάμερας.




Αυτός ο μέγας διδάσκαλος των αποσυναρμολογημένων ελληνικών απασχολεί συχνά τη στήλη - προφανώς επειδή το αξίζει. Μοναδικός ανταγωνιστής που θέλει να ιδιοποιηθεί τον αγήραστο έπαινο του Μάτσιου είναι ο (σχεδόν... μάτσο) Γιάνης Βαρουφάκης. Δεν χόρτασε δόξες και παγκόσμια ρεντίκολα, όταν μόστραρε τους κόκκινους γιακάδες του και τις κλειστές τράπεζες στα διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα. Θέλει κι άλλη αναγνώριση για το «έργο» του και θα κάνει, λέει, πανευρωπαϊκό κίνημα!  


Γιατί πρέπει να τον ψηφίσουν οι Ευρωπαίοι;  


Επειδή απέτυχε!



Το εξήγησε με στιλ που θα ζήλευαν όλοι οι αντιπρόεδροι του κόσμου! «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι απέτυχα. Και η κυβέρνησή μας συνθηκολόγησε, παραδόθηκε σε ένα πρόγραμμα το οποίο ήταν σχεδιασμένο να αποτύχει και στο οποίο δεν πιστεύει κανείς - ούτε ο δρ Σόιμπλε ούτε το ΔΝΤ ούτε ο κ. Ντράγκι ούτε ο κ. Τσίπρας, κανείς. Προφανώς επρόκειτο για θεαματική αποτυχία».


Τελικά, ο Βαρουφάκης θα είναι ο πρώτος Ελλην κωμικός που θα κάνει λαμπρή διεθνή καριέρα!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO με τον Παντελή Βαλασόπουλο να τον κρεμάει στα μανταλάκια:



ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ by realmedialive

Δεν υπάρχουν σχόλια: