"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - TOYΡΚΙΑ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΡΙΖΟΠΛΗΚΤΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Το μεταναστευτικό επί ΣΥΡΙΖΑ ως ενας Αττίλας χωρίς σφαίρες στο Αιγαίο


Ο Ερντογάν σφάζει Κούρδους και στήνει προβοκάτσιες για να σφάξει κι άλλους. Οι Κούρδοι μαχητές στη Συρία τσακίζουν τα συνεταιράκια του στο ISIS και τη λεγόμενη «μετριοπαθή» αντιπολίτευση, που είναι η Ταξιαρχία Αλ Νούσρα και άλλα καθάρματα, αγκαλιά με την Αλ Κάιντα. Οι Αμερικανοί αρνούνται να αποποιηθούν του Κούρδους χαρακτηρίζοντάς τους τρομοκράτες, αλλά μέσα στη σύγχυση που διακατέχει την πολυκεντρική Αμερική του ισλαμόφιλου Ομπάμα δεν το παίρνουν απόφαση να ρίξουν τον αυθάδη χαλίφη της Αγκυρας και να διαμελίσουν το πολυεθνικό, αιματοβαμμένο κράτος του.

 
Ομως, όταν φτάσει η ώρα της διχοτόμησης της Τουρκίας -ειρωνεία το ταξίμ (διχοτόμηση) που φώναζαν δεκαετίες στο Κυπριακό, τους έρχεται επιστροφή- οι Αμερικανοί και το ΝΑΤΟ εμάς έχουν μπόσικους, με ηγεσία για τα πανηγύρια, του κλότσου και του μπάτσου:


Για να χρυσώσουν το χάπι στα μεμέτια, θα τους τάξουν μια γερή μερίδα Κύπρο για πρώτο πιάτο και Αιγαίο με Θράκη για κυρίως.
 

Γι' αυτό ήρθε το ΝΑΤΟ και -κυρίως- για ενίσχυση της θέσης του απέναντι στους Ρώσους, που ανέτρεψαν όλο το παιχνίδι θανάτου στη Συρία, όπου με την κάλυψη της ρωσικής αεροπορίας και την παροχή πληροφοριών, οι συριακές ένοπλες δυνάμεις έχουν πάρει φαλάγγι τους κατσαπλιάδες του ISIS. Τα δάκρυα του Κάμερον κάνουν αλμυρό το τσάι του κάθε απόγευμα, ενώ το σύστημα Κλίντον - Ομπάμα στις ΗΠΑ τα έχει χαμένα.  


Ετσι όπως στρώσανε, πώς να κοιμηθούν πάνω σε τόσο αίμα, με χιλιάδες παλαβούς να απειλούν Β. Αμερική και Ευρώπη και επιτυγχάνοντας να χωθεί η Ρωσία βαθιά στην περιοχή, ακόμη και με επίγειες δυνάμεις;

 
Αλλη μία φορά φαίνεται η μερική αυτονομία της τουρκικής ελίτ, σε αντίθεση με την ψόφια δική μας, που από το Κολωνάκι ή τα Εξάρχεια βλέπει τα τρένα να περνούν, όπως η αγελάδα στο λιβάδι.
 

Η ηγεσία του τουρκικού ισλαμοφασισμού παίζει ακραίο και πολυμέτωπο παιχνίδι. Απειλεί ευθέως την Ευρώπη πως θα ανοίξει τις πόρτες για ορδές προσφύγων, που η ίδια δημιουργεί εγκληματικά, και λαθρομεταναστών και το κάνει απαιτώντας χρήμα, πρόοδο των ενταξιακών διαπραγματεύσεων!
 

Χωράει, είναι συμβατή η ισλαμική Τουρκία στην Ε.Ε.;  


Οχι. Στην Ευρώπη του Χίτλερ και του Μουσολίνι θα ήταν ταμάμ. Αλλωστε, ήταν η πρώτη διδάξασα τη Γενοκτονία. Εγκλημα, λοιπόν, συναίνεσή μας στην πορεία εξισλαμισμού της Ε.Ε.

 
Ο Ερντογάν δεν θέλει να συνεργαστεί, να ενταχθεί. Θέλει να εισβάλλει, να διαβρώσει, να αλώσει. Η ισλαμική Τουρκία, η συναυτουργός του ISIS, είναι εχθρός της ανθρωπότητας.
 

Στους Κούρδους ρίχνει βόμβες και σφαίρες, στην Ελλάδα και στη λοιπή Ε.Ε. ρίχνει πρόσφυγες και λαθρομετανάστες, σχεδόν όλοι σουνίτες. Ορισμένοι από αυτούς είναι πρώτη ύλη της ισλαμικής τρομοκρατίας ή ήδη στρατολογημένοι, «κοιμώμενοι πράκτορες» της Τζιχάντ.

 
Προχθές μόνο στη Μυτιλήνη βγήκαν 3.000. Δηλαδή εκατοντάδες βάρκες, έξι τάγματα, αν ήταν στρατός, απέπλευσαν ανενόχλητες από τα μικρασιατικά παράλια, ενώ Τζιαντάρμα, αστυνομία, ακτοφυλακή της Τουρκίας τούς κουνούσαν το μαντίλι, αφού μαζί με τους δουλεμπόρους τους πήραν μερικά χιλιάρικα το κεφάλι. Θα ήπιαν ρακές και ναργιλέδες στην υγειά μας. Στην Αλεξανδρούπολη επίσης! Κι επειδή οι δρόμοι προς τα πάνω κλείνουν, θα μας μείνουν αμανάτι όλοι.
 

Διατρέχουμε άμεσο θανάσιμο κίνδυνο... 
ολικής, εθνικής έκπτωσης. 


Το μεταναστευτικό επί ΣΥΡΙΖΑ και της ψευτοδεξιάς ορντινάρτσας του εξελίχθηκε σε Αττίλα χωρίς σφαίρες και βομβαρδισμούς


 Να τα περιμένουμε κι αυτά; 


Τα καθήκοντα τα γράψαμε χίλιες φορές. Η Δεξιά πού είναι; Οι Τούρκοι ισλαμοφασίστες είναι μανούλες στην προβοκάτσια και κανένα ΝΑΤΟ δεν θα φυλάξει το σπίτι μας. Ρωτήστε τους Κερυνειώτες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: