"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ και ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΡΙΖΟΠΛΗΚΤΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Ο πρωθυπουργός βρήκε τα ξαδέλφια του στη Τεχεράνη - Είναι σαν να έχει πάει ο Αλέξης ταξίδι στα Τζουμέρκα. Δείτε τα πρόσωπα της φωτογραφίας.


Είναι σαν να έχει πάει ο Αλέξης ταξίδι στα Τζουμέρκα. Δείτε τα πρόσωπα της φωτογραφίας. Σαν ξαδέλφια του Τσίπρα είναι όλοι τους, ένας κι ένας. Ή του Γιάννη Βρούτση.  


Γι΄αυτό κι όλες οι φυλές του Ισλάμ αισθάνονται οικειότητα στην Ελλάδα. Και πάνω από τα κεφάλια τους κρεμασμένα τα χαιμαλιά και τα μπρίκια, σαν πανηγύρι της Φιλιππιάδας. 


Εκλεισε, λένε, και 3 βαρβάτες συμφωνίες ο Αλέξης με αιχμή την ενεργειακή συνεργασία. Γι΄αυτό θα χρειαστεί να στήσουμε έναν ελληνικό οργανισμό Ενέργειας και Πρέφας στη Τεχεράνη. Για να βολέψουμε και τους υπολοιπους Συριζαίους τραπαρίφες. 



Η πρώτη συμφωνία θα αφορά... 
τη σύσφιξη των εμπορικών και οικονομικών σχέσεων, με ιδιαίτερη έμφαση στην ενέργεια.Η Ελλάδα παραδοσιακά ήταν ένας από τους μεγαλύτερους αγοραστές ιρανικού πετρελαίου στην Ευρώπη και οι εισαγωγές αναμένεται να ξαναρχίσουν μέσα στους επόμενους μήνες, καθώς η περσική χώρα επιστέφει πλήρως στην παγκόσμια αγορά και αυξάνει την παραγωγή αργού.


Η δεύτερη συμφωνία θα αφορά την πολιτική συνεργασία των δύο χωρών και 


η τρίτη θα προβλέπει την κατάργηση της θεώρησης στα διπλωματικά διαβατήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: