"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΡΙΖΟΠΛΗΚΤΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Χειρότερα από ληστές: Θέλουν και τα λεφτά σου και τη ζωή σου!


Για πρώτη φορά στη νεότερη ιστορία μας, ακόμη και οι πιο συντηρητικοί ή και... ευέλικτοι προσαρμοστικοί επαγγελματίες σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Με τις γροθιές σφιγμένες. Οταν οι... λογιστές και οι φοροτεχνικοί, ένα επάγγελμα από τη φύση του συνδεδεμένο με την κρατική μηχανή, λένε ότι δεν θα... συμβάλουν στην υποβολή φορολογικών δηλώσεων, οι δικηγόροι πάνε σε απεργία αορίστου χρόνου, και ενώ οι... πολύ πιο αδύναμοι οικονομικά αστυνομικοί κάνουν τη μία και μοναδική... κατάληψη των δικών τους γραφείων, είναι να απορείς που ορισμένοι υπουργοί ταξιδεύουν ακόμη με ελικόπτερα.

 
Είναι το μεταφορικό μέσο που κάνει «μπαμ» από μακριά, από την πολλή βαβούρα. Με διάθεση αλληλεγγύης προς τους Συριζαίους αξιωματούχους, τους συνιστούμε τα υποβρύχια. Θα πλησιάζουν νύχτα και με σιγή ασυρμάτου στην ακτή (ευτυχώς διαθέτουμε τεράστια ακτογραμμή) θα τους εκτοξεύουν από τους τορπιλοσωλήνες, όπως στον πόλεμο τους κατασκόπους. Μια άλλη λύση είναι να τους βάζουν από τα καταδρομικά στα φουσκωτά και να αποβιβάζονται ντυμένοι πρόσφυγες. Ολα τα άλλα που ξέραν μέχρι σήμερα είναι μάλλον επικίνδυνα, άνετα σε κυνηγούν κι οι «βλάχοι» και το «Κολωνάκι», επειδή με τα νέα ασφαλιστικά-φορολογικά ΓΔΕΡΝΟΥΝ από... 50% έως 70% όποιον άνθρωπο παράγει οτιδήποτε.
 
Και μιλάμε για εισοδήματα που προ Μνημονίου θεωρούνταν μικρομεσαία, μια που σε σπίτι που δούλευαν δυο άνθρωποι, τρία-τέσσερα χιλιαρικάκια έμπαιναν μέσα. Επί 14 ίσον 50, το... όριο... ΚΡΟΙΣΟΥ που έχουν ορίσει οι νεοφώτιστοι αριστεροί μνημονιακοί, παρότι για τους εαυτούς τους και τους κολλητούς τους διασφαλίζουν μεγαλύτερα εισοδήματα και μπόνους...  


Αν υπάρχει κάτι θετικό, αυτό είναι ότι η βαλίτσα δεν θα πάει μακριά. Αν όντως ψηφίσουν και εφαρμόσουν τη ΔΗΜΕΥΣΗ εισοδήματος για να τρέφουν παρατρεχάμενους και λαθραίους (πληρώσαμε... 35 εκατομμύρια ευρώ, ως Ελλάδα, στην Τουρκία που μας στέλνει τα δουλεμπορικά!!! Η «αποθέωση» του ραγιά), πολύ σύντομα θα απομείνουν μόνοι τους, αυτοί, οι μετακλητοί και οι αλλοδαποί που έχουν μαζέψει. Και τότε να δούμε από πού θα βρουν να κόβουν χρυσά μεροκάματα στα ξαδέρφια και... τα γκομενάκια τους, μια που έχουμε κι αυτή τη νέα πληγή, γιατί είτε λόγω ιδεολογίας είναι... αστεφάνωτοι, είτε λόγω ερωτικής λιγούρας δεκαετιών ανακάλυψαν τώρα τη λαγνεία της εξουσίας!
 
Δεν θα μείνει κανονικός άνθρωπος για άνθρωπος που ΠΑΡΑΓΕΙ φορολογικό εισόδημα άπαξ και περάσουν τα μέτρα ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ. Για να χρησιμοποιήσω και την έκφραση της κυρίας Ολγας Γεροβασίλη, ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ και κάθεται και κοιτάει τον… «Βαρουφάκη Νο 2»; Πολυτεχνείο έχει βγάλει, για όνομα του Θεού, κι όσο κι αν του κάναν μια αβάντα για λόγους ιδεολογικούς οι αριστερο-εργολάβοι καθηγητές του ΕΜΠ, τα βασικά μαθηματικά τα ξέρει! Ε, βρε σύντροφε πρωθυπουργέ, άμα ο επικίνδυνος, τυχοδιώκτης και απελπιστικά θεατρίνος υπουργός σου φτιάχνει νόμο που παίρνει από τον ελεύθερο επαγγελματία -τον νέο δικηγόρο ή τον μηχανικό- το... 50% απ’ τα ψιχία, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; 


Αντί για εργάτες-αγρότες-φοιτητές, θα αποκλείσουν μια μέρα τη Βουλή τα χιλιάδες τρακτέρ της χώρας (πάλι καλά που δεν το έχουν σκεφτεί και ξεπαγιάζουν στην Εθνική) μαζί με δικηγόρους και περιπτεριούχους που επίσης κατεβάζουν ρολά! Και τα περίπτερα επί ΣΥΡΙΖΑ κατεβάζουν ρολά! Αμα χρεοκοπήσουν και τα σουβλατζίδικα, «σφύριξε» η λήξη.
 
Αγρότες-Δικηγόροι-Περιπτεράδες-Λογιστές-Μηχανικοί. Πώς ξαφνικά ενώθηκαν όλοι αυτοί; Τους... υποκινεί η Χρυσή Αυγή και σας φτύνουν σε όλη την ελληνική γη;  


Είναι ακραία πολιτική ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ να χαρακτηρίζονται από επίσημα κυβερνητικά μπουκωμένα στόματα «ακροδεξιοί» οι ίδιοι εκείνοι αγρότες στα τρακτέρ των οποίων ανέβαινε δύο χρόνια πριν ο Τσίπρας και δεσμευόταν ότι θα κάνει τον εν Κανά γάμο νο 2! Απορείς, δηλαδή, πώς αυτός ο άνθρωπος με το οξύτατο πολιτικό ένστικτο δεν έχει πάρει είδηση ότι η φυσιογνωμία, η προσωπικότητα και ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ του Κατρούγκαλου είναι από μόνα τους εγγυήσεις αποτυχίας από τα αποδυτήρια. Δεν θα ’θελα να πιστέψω ότι και ο θεωρούμενος ως σοβαρός «αριστερούλης» Λονδίνου, Τσακαλώτος, πρότεινε φορο-τρόμο... 70% στα εισοδήματα άνω των 50.000 ευρώ, ήτοι μέτρα τα οποία ο Ολάντ πήρε πίσω κακήν-κακώς γιατί σε δύο χρόνια κατέστρεψαν ολόκληρη Γαλλία.
 
Αλλωστε... 
με τους ήδη υφιστάμενους φόρους το 50% ισχύει ουσιαστικά μαζί με τα ασφαλιστικά από τα 30.000 ευρώ, ενώ στα 60.000 πάει στο 70% και βάλε. Αλλος για Λευκωσία ξεκίνησε κι άλλος για Βουλγαρία, ενώ αν έχεις και νεανική ρώμη, πας στην Ε.Ε., όσο είμαστε στη Σένγκεν, όπου περνάς καλύτερα ακόμη και στην παγωμένη Φινλανδία, αφού, απ’ ότι φαίνεται, εκεί το τοπικό ασθενές φύλο είναι «στερημένο» για λόγους απροσδιόριστους που δεν κατανοώ. (Το ’χουν ρίξει στους ταράνδους οι εκεί αρσενικοί; Εχουν μια τάση στην κτηνοβασία από Γερμανία και πάνω...) Επειδή οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους, ας ξέρει το νέο καθεστώς πως όσα μέτρα κι αν ψηφίσει, ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΡΟΪΔΟ να το ξεζουμίζει ο διορισμένος «αριστερός» αγαπητικός της κυρίας αξιωματούχου Συριζοπούλας και τούμπαλιν. Θα μείνουν ΜΟΝΟΙ τους με τους μετανάστες, να τους κοιτάν σαν ξερολούκουμα, μια που ούτε τα ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ θα ανεχθεί η κοινωνία. Ωπα σύντροφε, δεν σε ψήφισε κανείς για να γεμίσεις την Αθήνα καταυλισμούς δυστυχισμένων ή για να μας βγάλεις από τη Σένγκεν και μετά από το ευρώ.

 
Η Ελλάδα δεν θέλει HOT SPOTS πουθενά! Θα ξεκινήσουν από 8.000 και θα καταλήξουν 300.000 και βάλε! Γδέρνουν φορολογούμενους και ασφαλισμένους χωρίς κανένα αποτέλεσμα και μοναδικό επίτευγμα την παράταση ζωής σε ένα κόμμα-«ζόμπι». Δεν σε ψήφισε κανείς για να σφάξεις τους πολλούς και να τα δώσεις στους «κολλητούς». Το είχαμε πει εδώ και καιρό. Πάλι καλά που το κατάλαβε ο πολύς ο κόσμος, έστω και αργά, και ξεσηκώθηκε. Ο άλλοτε εκλεκτός ΣΥΡΙΖΑ έγινε λαομίσητος σε δύο μήνες γιατί το ένστικτο του πολίτη τού ψιθυρίζει. Χειρότερα «από ληστές». Θέλουν και τα λεφτά σου και τη ζωή σου

Δεν υπάρχουν σχόλια: