"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: O Σωκράτης Παπασταθόπουλος τόλμησε να συγχαρεί τους Γερμανούς συμπαίκτες του για την κατάκτηση του Μουντιάλ και ο εγχώριος περιούσιος λαός του την έπεσε! Ρε ΟΥ να χαθείτε να χάνεστε τενεκέδες ...

Ιδού το "αμάρτημα" του Ελληνα διεθνή:

Συγχαρητήρια στην ομάδα της Γερμανίας για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Είναι μια πολυ καλή ομάδα και δίκαια βρίσκεται σήμερα στην κορυφή του κοσμού. Είναι μια χώρα που τα τελευταία χρόνια έχει επενδύσει πολύ στο ποδόσφαιρο της, τόσο σε εθνικό όσο και σε συλλογικό επιπέδο και τώρα απολαμβάνει τους καρπούς των προσπαθειών της.
Είμαι διπλά χαρούμενος γιατί στην Εθνική Γερμανίας αγωνίζονται αρκετοί συμπαίκτες μου στην Μπορούσια Ντόρτμουντ που σήμερα στέφονται άξια πρωταθλητές κόσμου.

Kαι ιδού τα ξεφτιλίκια των Ελληναράδων αρχιτενεκέδων:


Δεν υπάρχουν σχόλια: