"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Έφτασαν τα πρώτα χάρτινα ομοιώματα Αβραμόπουλου στις Βρυξέλλες


Το πρώτο σετ από χαρτονένιες φωτογραφίες του νέου Έλληνα Επιτρόπου στην Ευρωπαϊκή Ένωση, έφτασαν σήμερα το πρωί με ειδική πτήση έξω από το κτίριο της Κομισιόν, προκειμένου να δώσουν το παρόν στις κρίσιμες συνεδριάσεις

Τα χάρτινα ομοιώματα του Δημήτρη Αβραμόπουλου θα αντικαταστήσουν τον ίδιο για όσο καιρό χρειαστεί στις συνεδριάσεις της Κομισιόν, αφού όπως πιστεύουν έγκυρες κυβερνητικές πηγές κανείς δεν πρόκειται να καταλάβει τη διαφορά.

Αξίζει δε να σημειωθεί, ότι την κατασκευή των ομοιωμάτων, επιμελήθηκε ο ίδιος ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ο οποίος επέμεινε προσωπικά να χρησιμοποιηθεί η συγκεκριμένη φωτογραφία που είχε τραβήξει με το ζεύγος Ομπάμα στον Λευκό Οίκο και η οποία αποδίδει με τον καλύτερο τρόπο την ακτινοβολία και τη γοητεία του.
 

Τα ομοιώματα του Δημήτρη Αβραμόπουλου θα τα τοποθετούν, ύστερα από συμφωνία με την ελληνική κυβέρνηση, διπλωματικοί υπάλληλοι σε όσες αίθουσες διεξάγονται κρίσιμες συνεδριάσεις έτσι ώστε να σταματήσουν τα σχόλια από διάφορους ξένους διπλωμάτες για αδιαφορία της ελληνικής πλευράς.

Σε περίπτωση μάλιστα που τελικά ο κ. Αβραμόπουλος αναλάβει το κρίσιμο χαρτοφυλάκιο για θέματα παράνομης μετανάστευσης, η συγκεκριμένη φωτογραφία πρόκειται να αντικατασταθεί με εκείνη όπου κρατάει ένα ημιαυτόματο όπλο.

Η φωτογραφία του Δημήτρη Αβραμόπουλου με το όπλο, θα τοποθετηθεί σε όλα τα σημεία εισόδου παράνομων μεταναστών σε έδαφος της Ε.Ε., ώστε να τους τρομάζει και να επιστρέφουν στις χώρες αφού θα διαπιστώνουν ότι η Ευρώπη δεν αστειεύεται και φυλάει τα σύνορά της καλά.
 

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: