"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Οργισμένοι Βραζιλιάνοι οπαδοί βαρεμένοι κατακούτελα από την 7άρα καίνε τη σημαία της χώρας τους !!! - Μηνύματα αισιοδοξίας από Κουμουνδούρου, η οποία έκανε δεκτό το αίτημα διαγραφής της μνημειώδους 7άρας με "ένα άρθρο - έναν νόμο" !

Δεν άντεξαν τα επτά γκολ των Γερμανών οι Βραζιλιάνοι, στον ημιτελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου και βγήκαν στους δρόμους του Σάο Πάολο εξοργισμένοι.
Ήδη στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης κυκλοφορούν εικόνες με οπαδούς να βάζουν φωτιά στη σημαία της Βραζιλίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μικροεπεισόδια και συμπλοκές Βραζιλιάνων με τις αστυνομικές δυνάμεις, σημειώθηκαν εκτός του αγωνιστικού χώρου.

Νωρίτερα, εντός του γηπέδου και στις κερκίδες οι φίλαθλοι έκλαιγαν εκφράζοντας τη θλίψη τους και την αποδοκιμασία τους για την εξέλιξη του αγώνα και τη βραζιλιάνικη τραγωδία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: