"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΟ-ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΟΠΛΗΚΤΟ ΚΟΥΛΟ-ΧΑΝΕΙΟ: Καλούμε το έγκριτο γραφείο real estate Sotheby’s να υπολογίσει την αξία της χώρας ως οικόπεδο-χωρίς τη παρουσία του κοστοβόρου πληθυσμού [407 δις το εθνικό χρέος] Πόσο αξίζει η ελληνική έκταση σαν οικόπεδο συνυπολογίζοντας πως ούτε καν ΑΟΖ δεν μπορούμε να ανακηρύξουμε;

 

Γράφει το ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να καλέσουμε το έγκριτο διεθνές γραφείο real estate Sotheby’s να υπολογίσει την αξία της χώρας Ελλάδα μόνο ως οικόπεδο-χωρίς τη παρουσία του κοστοβόρου πληθυσμού ο οποίος καθότι και εμβολιασμένος με τα ασφαλή και αποτελεσματικά βαίνει μειούμενος.

Πόσο αξίζει η ελληνική έκταση σαν οικόπεδο συνυπολογίζοντας πως ούτε καν ΑΟΖ δεν μπορούμε να ανακηρύξουμε– ούτε με ηλεκτροφόρα καλώδια να συνδέσουμε τη Κύπρο με τη Κρήτη.

Το ερώτημά μας προς το γραφείο Sotheby’s ή κάποιους άλλους έγκριτους εκτιμητές (ήδη δύο τρία γνωστά Ιδρύματα μας πληροφορούν ότι έχουν κοστολογήσει την αξία του οικοπέδου_αιτηθήκαμε αριθμούς και αναμένουμε)

Καθώς πλησιάζουμε στην αυλαία του ελληνικού καλοκαιριού η ελληνική κυβέρνηση επιχειρεί να δικαιολογήσει την σχεδόν πλήρη κατάρρευση των εσόδων της υποτιθέμενης βαριάς βιομηχανίας του Τουρισμού-διαρρέοντας μέσω των 300 του Μαξίμου ότι φέτος οι τουρίστες έτρωγαν μόνο κονσέρβες από τον Σκλαβενίτη.

Η ελληνική κυβέρνηση όπως και η αντιπολίτευση στο σύνολό της οι οποίες συμμετέχουν πρόθυμα -εξαιτίας της διαφθοράς των κομματικών μηχανισμών και κυρίως εξαιτίας του υπέρογκου χρέους που έχουν τα κόμματα- στην Ατζέντα 2030 μείωσης του πληθυσμού πέτυχαν να συντρίψουν την πρωτογενή παραγωγή με αποτέλεσμα ο καταναλωτής να αγοράζει λεμόνια Αργεντινής και πορτοκάλια Αιγύπτου.

Αφού συνέντριψαν τον πρωτογενή τομέα έδωσαν στη συνέχεια τη χαριστική βολή στον Τουρισμό φροντίζοντας η χώρα μας να αποκτήσει το όνομα ενός κράτους θανάσιμα πειθήνιου στην Ατζέντα της Μεγάλης Επαναφοράς.

Προσθέστε σε αυτή τη φήμη τους ξαφνικούς θανάτους-εξαφανίσεις επωνύμων εμβολιασθέντων με τα εμβόλια COVID-19 τουριστών στην έναρξη της θερινής σεζόν, τα γεγονότα του Μαύρου Κύκνου (σχετικό video ακολουθεί) ανάμεσά τους και οι εργαστηριακές φωτιές σχεδόν σε όλη τη περιφέρεια και με το διαρκές εργαλείο του Τρόμου απόλυτα ενεργοποιημένο από την εγχώρια κυβέρνηση.

Έχετε ήδη μία ενδιαφέρουσα προσπάθεια θανάτωσης του Τουρισμού καθώς το WEF εκτιμά ότι ο Τουρισμός επιβαρύνει τη κλιματική αλλαγή και ο δυτικός άνθρωπος θα πρέπει να παραμένει έγκλειστος στα διαμερίσματά του ώσπου να έλθουν οι φίλοι του Πλεύρη να μας αφανίσουν.

 

Την ίδια στιγμή ένα κράτος με 407 δις χρέος και με την υποτιθέμενη βαριά του βιομηχανία (τον Γιάννη Βόγλη και τον Πέτρο Νάζο) υπό κατάρρευση τι επιλογές έχει να παραμείνει κράτος και μάλιστα με εν ζωή πληθυσμό;

Μάλλον δεν έχει ουδεμία επιλογή πέρα από τη θανάτωση του πληθυσμού και την διάθεση της εκτάσεως ως οικόπεδο.

Ακόμη κι έτσι βέβαια εάν οι τιμές του τετραγωνικού μέτρου είναι τιμές Ελληνικού δύσκολα θα πιάσουμε τα 407 δις ευρώ του εθνικού χρέους και πιο δύσκολα θα βρεθούν δυτικοί κάτοικοι να το κατοικήσουν.

Όσο για το ποιοι θα κατοικήσουν το οικόπεδο μετά τους Ελληνες, κατά πάσα πιθανότητα η έκταση θα μετατραπεί ως ορμητήριο του Ισλάμ στη διάρκεια του Γ΄Παγκοσμίου Πολέμου ο οποίος θα είναι ανάμεσα στους δυτικούς και τους Ισλαμιστές.

Προφανώς και βιώνουμε τη πρώτη φάση του σχεδιασμού που είναι…

 

 ο αφανισμός του κοστοβόρου ελληνικού πληθυσμού, αφανίζοντας αρχικά τους πόρους ζωής με τις φωτιές, τις εργαστηριακές πλημμύρες και την πώληση του νερού- το οποίο κάλλιστα θα μπορούσε στη συνέχεια να δηλητηριαστεί ώστε να μην χρειάζεται να τους κάνουμε διαρκώς πλύση εγκεφάλου να λαμβάνουν τα εμβόλια ευθανασίας για τις planδημίες που κατασκευάζουν αι ημέτεραι δυνάμεις.

Όποιος πιστεύει ότι συμβαίνει κάτι άλλο από αυτά που περιγράφουμε θα πρέπει να είναι πολύ περισσότερο ψεκασμένος από εμάς.

Α, υπάρχουν και τα θαλασσοδανεισμένα ΜΜΕ κυρίως με λεφτά της elite που της ανήκει ο κόσμος και τα οποία δεν σεβάστηκε ουδόλως το εγχώριο πολιτικό σύστημα στη προσπάθειά του να στήσει- στη διάρκεια της μεταπολίτευσης- τα δικά του μηντιακά παραμάγαζα τα οποία πλέον την μόνη αποστολή που υλοποιούν είναι η μείωση του πληθυσμού.

Όσο για τους Μητσοτάκη-Κασσελάκη-Τσίπρα-Ανδρουλάκη-Κουτσούμπα-Σακελλαροπούλου των Τεμπών, για να μπορούν ακόμη να απολαμβάνουν τους παχυλούς μισθούς και τα προνόμιά τους θα πρέπει να φέρουν σε πέρας την τελευταία τους αποστολή η οποία είναι η απελευθέρωση της τέφρας σου-ούτε καν ο ενταφιασμός σου μια και θα επιβαρύνει το υπέδαφος_μη βιώσιμο.

Γι΄αυτό και τους βλέπεις να εξαντλούν την υποκριτική τους δεινότητα σε lifestyle ρόλους (top gun, κοσμικοί γάμοι, κλπ) κάτι σαν 24/7 εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, καθώς εσύ τρέχεις να σωθείς από τις ξαφνικίτιδες, τους καρκίνους και πάσης φύσεως θανάσιμες παγίδες που στήνει καθημερινά ένα χρεοκοπημένο κράτος στα πλαίσια της τελευταίας αποστολής που του έχουν αναθέσει οι δανειστές που έχουν κι αυτοί τα δίκια τους.

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: