"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΜΟΣ – ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ: Η Ισλαμολαγνεία της Αριστεράς

 

Γράφει ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ

(...)  Άσχετα με το γεγονός. πως η ευρωπαϊκή αριστερά για τους δικούς της λόγους διεύρυνσης και αριθμητικής βελτίωσης έχει ταχθεί υπέρ του Ισλάμ, οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι βλέπουν με μισό μάτι όλους αυτούς που έβαλαν στο μάτι την Ευρώπη και με καραβιές ή ακόμα και κολυμπώντας καταφθάνουν κατά χιλιάδες, χωρίς να τους ενδιαφέρει πώς από την πλειοψηφία των πολιτών είναι ανεπιθύμητοι - με απλά λόγια, δεν είναι ευπρόσδεκτοι.

Τα τελευταία χρόνια, από τότε που όλος αυτός ο ισλαμικός συρφετός μυρίστηκε για τα καλά αυτά που θα μπορούσαν να αποκομίσουν στην Ευρώπη, με την έναρξη των υποτιθέμενων "προσφυγικών" εφόδων προς τη Δύση, γινόμαστε δυστυχώς μάρτυρες μίας ενορχηστρωμένης επίθεσης αγάπης της Ευρωπαϊκής Αριστεράς προς το Ισλάμ -είναι αρρωστημένο και οι ψυχίατροι πρέπει να σηκώσουν μανίκια και να πιάσουν δουλειά!

Αυτός ο έρωτας είναι τόσο μονομερής που οι "Ισλαμολάγνοι” παραβλέπουν ακόμη και τους βιασμούς από πιστούς του Ισλάμ -λαθρομετανάστες, και διακηρύττουν πως προτιμούν τους βιαστές από τους ρατσιστές (έχουν εμφανιστεί τέτοιες αφίσες στην κεντρική Ευρώπη)…

Ο λόγος που οι ψυχίατροι πρέπει να ασχοληθούν επισταμένα με τους αριστερούληδες ισλαμολάγνους είναι: ότι πρόκειται για δύο 100% αντίθετες ιδεολογίες, σε τόσα πολλά και διαφορετικά επίπεδα, που υπό κανονικές συνθήκες, αριστεροί και ισλαμιστές θα έπρεπε να είναι ορκισμένοι εχθροί και σίγουρα όχι σύμμαχοι και συνοδοιπόροι. 

Το Ισλάμ δεν είναι θρησκεία, αλλά "διδασκαλία και πρακτικές επικράτησης”, συνήθως με αίμα!

Το Ισλάμ δεν είναι μία θρησκεία ανεκτικότητας και αγάπης όπως ο Χριστιανισμός. Μην βλέπετε που οι Χριστιανοί πηγαίνουν στην εκκλησία όταν θέλουν και αν θέλουν! Μπορούν και να μην πιστεύουν κιόλας ή ακόμα και το απαράδεκτο… να βρίζουν τα Θεία χωρίς συνέπειες.

Οι άλλοι, οι ισλαμιστές εξωκοσμίτες πιστεύουν εντελώς διαφορετικά -πίστη δια απειλών και βίας! Η πίστη σε αυτούς είναι είναι υποχρεωτική και δια της σπάθης και η θρησκεία τους αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα τόσο νομικά, όσο και αξιακά, που καθορίζει λεπτομερώς τον τρόπο ζωής των πολιτών κάτω από το ζυγό και τη μπότα του - δηλαδή επιβάλει το τι είναι καλό, τι κακό, τι επιτρέπεται και τι είναι απαγορευμένο. Ο απώτερος σκοπός οποιουδήποτε πιστού μουσουλμάνου είναι η επιβολή πολυεπίπεδου θεοκρατικού καθεστώτος σε ολόκληρο τον πλανήτη δια της βίας εφ’ όσον απαιτηθεί.

Το Ισλάμ από τη μία και η Δημοκρατία για την οποία υποτίθεται ότι… με πάθος και αυταπάρνηση αγωνίζεται τόσο η παραδοσιακή η Αριστερά όσο και η σημερινή σύγχρονη αναρχοαυτόνομη Δημοκρατία (βλ. ΣΥΡΙΖΑ) από την άλλη, είναι έννοιες παντελώς ασύμβατες μεταξύ τους.

Ισλάμ και ελευθερία και ισονομία στις γυναίκες δεν μπορούν να συνυπάρξουν. Στο Ισλάμ, μια παντρεμένη γυναίκα είναι κυριολεκτικά ιδιοκτησία του άνδρα που την αγόρασε και πως δεν νοείται να βγαίνει από το σπίτι ασυνόδευτη, πόσο μάλλον να κυκλοφορεί χωρίς να είναι ντυμένη σαν… σκηνή του κάμπινγκ ή να διασκεδάσει σε μια βραδινή της έξοδο.

Όταν κάπου εγκατασταθεί θεοκρατικό καθεστώς, αμέσως οι μουλάδες απαιτούν να εφαρμοσθεί αυτά που λέει το κοράνι - δηλαδή η σαρία: σεξουαλική αναπηρία των κοριτσιών με κλειτοριδεκτομή στα 13, υποχρεωτική παντρειά στα 14, και εκτέλεση δια λιθοβολισμού ή αποκεφαλισμού για γελοίες κατηγορίες που συνήθως είναι κατασκευασμένες για να ταιριάξουν με το κατηγορητήριο και τις ποινές!

Η γυναίκα στο Ισλάμ έχει αξία μικρότερη από ένα γραμματόσημο, ειδικά αν έχει ήδη γεννήσει και πλέον δεν είναι χρήσιμη… αλλά όλα αυτά είναι μικρά ασήμαντα γράμματα για την αριστερά και τους αριστερούς!

Δυστυχώς η Αριστερά, συνεχίζει να παίρνει μέρος εδώ και χρόνια στη θεατρική παράσταση "Άλλα σκέφτομαι, άλλα λέω και άλλα κάνω!” - δηλαδή μπέσα μηδέν… Δεν τους πειράζει και ιδιαίτερα, πως το Ισλάμ θεωρεί τους γκέι, τις λεσβίες και γενικά όλες τις μειοψηφίες σεξουαλικής απόκλισης, που με τέτοιο πάθος δήθεν υπερασπίζεται, ως σκουπίδια και ιερόσυλα τέρατα. Οι περισσότερες Ισλαμικές χώρες επιβάλουν ιδιαίτερα αυστηρές ποινές σε ομοφυλόφιλους που συλλαμβάνονται από την πανίσχυρη θρησκευτική αστυνομία όπως: μακρόχρονη φυλάκιση, χρηματικά πρόστιμο, δημόσιο εξευτελισμό με διαπόμπευση, σκληρό μαστίγωμα, έως και θανατική ποινή. Όλα αυτά αφήνουν τους καλούς μας αριστερούς παγερά αδιάφορους, αρκεί οι εξωκοσμίτες-ισλαμιστές, όταν με το καλό καταφθάσουν, να ενταχθούν σε αυτούς και να τους προσκυνήσουν!

Στις ισλαμικές χώρες περιορίζεται βάναυσα η ελευθερία του λόγου και της έκφρασης, τόσο της πολιτικής, όσο και της θρησκευτικής και σε κάθε περίπτωση της καλλιτεχνικής. Η αριστερά, γαλουχημένη από τον σοβιετικό φασισμό φαίνεται να μην ενοχλείται και ιδιαίτερα από τον βάναυσο αδέλφι του δικού της φασισμού -τον ισλαμικό φασισμό! Ότι πρακτικές εφάρμοσαν οι κομουνιστές στην πάλαι ποτέ ΕΣΣΔ, τις εφαρμόζουν και οι εξωκοσμίτες-ισλαμιστές στον υπερθετικό μάλιστα βαθμό! Ο κοινός τους στόχος είναι η κατάλυση της δυτικής Δημοκρατίας μέσω μιας στοχευμένης δημογραφικής αλλοίωσης και η δημιουργία μιας παγκοσμιοποιημένης ισλαμικού τύπου κοινωνίας! Κάπως έτσι εξηγείται και η "ανιδιοτελής” αυτή "αγάπη" της αριστεράς προς τους ισλαμιστές "αδερφούς;" και "συντρόφους”.

Αυτοί οι προοδευτικοί "αρουραίοι", μέσω των ανοιχτών συνόρων τύπου "μπάτε σκύλοι κι αλέστε” και της απέχθειάς τους για οποιοδήποτε Εθνικά και Χριστιανικά σύμβολο ταυτίζονται απόλυτα με τους μουτζαχεντίν της ισλαμικής επικράτησης.

Με ποια λογική όμως η "ισλαμοαπέχθεια" αντιμετωπίζεται ως αδίκημα από κατάπτυστους "αντιρατσιστικούς" νόμους;

Επειδή μήπως θέλουν να ταυτίζεται με τον ρατσισμό όπως τους βολεύει;

Ας μην ξεχνάμε, πως στα χρόνια της ηγεμονίας της Αριστεράς είχαμε το φόβητρο των αντιρατσιστικών νομοθετημάτων που καταπίεσαν όσο τίποτε άλλο τις έντονες και εύλογες ανησυχίες και αντιρρήσεις των πολιτών εδώ στην Ελλάδα και όχι μόνο!

Η αριστερά προσπαθεί να επιβάλει, πως  οι εξωκοσμίτες-ισλαμιστές  αποτελούν…  ευλογία για την ευρωπαϊκή (και την ελληνική) κοινωνία και εσύ, δεν έχεις καν το δικαίωμα να υποστηρίξεις,  ότι αισθάνεσαι την επιθετικότητα του Ισλάμ ως ύψιστη απειλή για τον δυτικό τρόπο ζωής και τις αξίες που πρεσβεύει!

Η ταύτισή της "ισλαμοαπέχθειας” με τον ρατσισμό ονοματίζει ευθέως, το είδος της αποβλακωμένης ισοπέδωσης του νου, που…

 

 επιβάλλει στην κρίση, το μετά θάνατον ευαγγέλιο της Αριστεράς και η αριστερή πολιτική ορθότητα, που οδηγεί πίσω σε σκοτεινούς Μεσαίωνες!

Δυστυχώς φίλες και φίλοι, ο αριστερός αντιρατσισμός και η ισλαμολαγνεία είναι πλέον επάγγελμα και μάλιστα αρκετά προσοδοφόρο... και σίγουρα με τόση την ανεργία στα ύψη… καμιά δουλειά δεν θα μπορούσε να αποτελεί ντροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: