"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΜΟΣ - ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ: Χαμάλα που κάνει χάρες (στο Ισλάμ)

 

Toυ ΘΑΝΟΥ ΤΖΗΜΕΡΟΥ

Ποιον θα διάλεγε η ισλαμόφιλη Καμάλα Χάρις για αντιπρόεδρο;

Μα φυσικά τον Tim Walz, τον πρώην κυβερνήτη (μέχρι το 2019) της Μινεσότα, του προπύργιου των ισλαμιστών στις ΗΠΑ!

Όλοι αυτοί οι προδότες των δυτικών αξιών που γλείφουν τους ισλαμιστές και παίρνουν τις ψήφους τους, λειτουργούν (στο πλαίσιο πάντα της Δημοκρατίας!) ως 5η φάλαγγα του Ισλάμ. Προωθούν την υποδούλωση της χώρας τους ακριβώς όπως κάνουν και οι περισσότεροι ευρωπαίοι "ηγέτες" της πυρκαγιάς, του Κυριάκου συμπεριλαμβανομένου.

Ο Walz έδωσε 2 εκατομμύρια δολάρια από κρατικό χρήμα, δηλαδή λεφτά φορολογουμένων, σε μια μουσουλμανική δήθεν φιλανθρωπική οργάνωση που συνδέεται με την Αλ Κάιντα, την Ισλαμική Ένωση της Βόρειας Αμερικής. Σε ανάρτησή του στο Facebook τον Οκτώβριο του 2023, ο πρόεδρος της Rahma Worldwide, Shadi Zaza, αποκάλυψε ότι η οργάνωσή του, που κάνει έρανο για τη Γάζα, συνεργαζόταν με την Ισλαμική Εταιρεία Αναγέννησης της Κληρονομιάς του Κουβέιτ, μια τρομοκρατική ομάδα που χρηματοδοτεί την Αλ Κάιντα.

Βγήκαν επίσης στην επιφάνεια οι δεσμοί του Walz με τον μουσουλμάνο κληρικό Asad Zaman, o οποίος είναι υποστηρικτής της επίθεσης της Χαμάς στο Ισραήλ και (κατά σύμπτωση...) υποστηρικτής του Αδόλφου Χίτλερ. Ο Walz φρόντιζε να ανταποκρίνεται στις προσκλήσεις του Zaman και σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το 2018 από τη Μουσουλμανική Αμερικανική Εταιρεία της Μινεσότα στην οποία είναι "πρόεδρος", τον προσφώνησε ως «master teacher».

Τα παπαγαλάκια της Χαμάλας απάντησαν γενικόλογα ότι ο Walz δεν έχει προσωπική σχέση με το Zaman, λες και το ζητούμενο είναι να ξέρουμε αν πίνουν μαζί μπύρες (ο Zaman τσάι...) κι όχι αν ο Walz εκμεταλλεύτηκε το δημόσιο αξίωμά του για να αγοράσει μουσουλμανικές ψήφους. 

Οι ΗΠΑ, όπως και η Ευρώπη, στρώνουν κόκκινο χαλί την ισλαμοποίησή τους. Θυμίζω ότι το δημοτικό συμβούλιο της Μινεάπολης αποφάσισε πως…

 

 επιτρέπεται στους μουεζίνηδες να καλούν τους πιστούς για προσευχή 5 φορές τη μέρα με τα μεγάφωνα των μιναρέδων, κι αυτό χαρακτηρίστηκε από τους ηλίθιους φιλελέφτ των ΗΠΑ ως κατάκτηση της πολυπολιτισμικότητας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: