"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΝουΔο-γαλαζαίικα ΕΘΝΙΚΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ: Κάποιος να μαζέψει τον Μπουμπούκο

 

Γράφει ο ΑΛΚΗΣ ο βομβαρδιστής

Να πει κάποιος στον κο Γεωργιάδη να μην ανεβάζει σφυγμούς και ηχητικές συχνότητες όταν αναγγέλλει το... Ankara Blitz με τα... F-35.

Να υπενθυμίσω ότι τα αεροσκάφη ΔΕΝ τα έχουμε παραλάβει και πιθανότατα ΔΕΝ θα έχουν καταστεί ΠΛΗΡΩΣ επιχειρησιακά αυτή τη δεκαετία τουλάχιστον, δεν γνωρίζω δε εάν έχουν πέσει οι σχετικές "τελικές υπογραφές". Οπότε,  και αν μη τι άλλο δηλώσεις που προσομοιάζουν με ανταλλαγές μεταξύ παιδιών τύπου "κοίτα, έχω μεγαλύτερα και καλύτερα παιχνίδια". δεν βοηθούν.

Ιδίως όταν ακόμα δεν τα έχεις παραλάβει καν, το δε αφεντικό του μαγαζιού, μπορεί να σκεφτεί αν θα στα δώσει αν αρχίσεις να λες κουτουράδες από τώρα. Αρκετούς μπελάδες έχει ήδη στο κεφάλι του. Και έχουμε και το παράδειγμα της Τουρκίας όπου δια στόματος Τραμπ παρακαλώ, όταν η Τούρκοι άρχισαν τα... τσαλιμάκια, με τους S-400, ακούστηκε ένα ηχηρότατο "Αΐ σιχτίρ".

Οπότε προσοχή, διότι …

 

εμάς μας έχουν πουλήσει και για λιγότερα. Και μιλάμε για μεγάλο χρονικό παράθυρο αναμονής μέχρις ότου θα μπορούμε να κάνουμε το... blitz, αλλά και με αποφασισμένους αντιπάλους εις τα πέριξ...

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: