"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΔΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΟΡΘΑ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ : "Συμπεριληπτικής" ολυμπιακού επιπέδου μαλακίας θέαμα

Γράφει ο Άλκης ο Τελετάρχης
 

Προφανώς περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Και ο κόσμος αλλάζει γρηγορότερα από ό,τι νομίζουμε.
 

Και ο κάθε λαός εκπέμπει τα δικά του μηνύματα.
 

Αλλά δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι όλοι οι δημοσιογράφοι και τα μεγάλα ΜΜΕ (περιλαμβανομένων υποτιθέμενων δεξιών όπως το protothema) να προσπαθούν να μας πείσουν από προχθες ότι είδαμε τελετάρα και να αποθεώνουν τη «συμπεριληπτικότητα» και, από την άλλη, τόσος απλός κόσμος να συμφωνεί μαζί μου ότι το προχθεσινό ήταν έναν αχταρμάς, συχνά κακόγουστος.
 

Προσωπικά συγκρατώ μόνο τη συγκλονιστική παρουσία της Celine Dion και το όντως φαντασμαγορικό σκηνικό στον Πύργο του Άιφελ. Όλα τα άλλα … 

Ακόμη και την Ολυμπιακή Σημαία βάλανε ανάποδα οι αθεόφοβοι!

 

 

Ξεσάλωμα ξεφτιλισμένων

Σε ώρα τηλεοπτικής αιχμής με τα παιδιά στις οθόνες αυτό θεωρήθηκε ένα θέαμα καλαίσθητο, υψηλού επιπέδου, αντιπροσωπευτικό του Ολυμπιακού Ιδεώδους και αντάξιο της ιστορίας των Ολυμπιακών Αγώνων.
 

Ο Διόνυσος ημίγυμνο στρουμφάκι με κάτι σαν μόριο να διακρίνεται και από πίσω μια παρέα drag queen να ξεσαλώνουν.
 

Και μας φλομώνουν με τα περί συμπεριληπτικότητας και διαφορετικότητας, για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.
 

Μετά, όμως, μην απορούν που...

 

 καλπάζει η ακροδεξιά πανευρωπαϊκά.
 

Αν η mainstream (κεντρο)δεξιά δεν μπορεί πλέον να υπερασπιστεί τα αυτονόητα και καταντά διεκπεραιώτρια της αριστερής ατζέντας, τότε αναπόφευκτα κάποιος άλλος θα την υποκαταστήσει.



Δεν υπάρχουν σχόλια: