"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΗΛΙΘΙΟΙ και ΔΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΟΡΘΑ ΛΑΘΡΟΜΑΧΜΟΥΤΑΡΟΠΛΗΚΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ: Η λαθρομαχμουτολάγνα θλιβερή κυριούλα σε οίστρο

Toυ ΘΑΝΟΥ ΤΖΗΜΕΡΟΥ

Η θλιβερή κυριούλα που, παρέα με τα υπόλοιπα γιουσουφάκια των Βρυξελλών και του Μα(ρ)ξίμου, κατέστρεψαν ανεπανόρθωτα τον τρόπο ζωής των πολιτών της Ε.Ε., ανοίγοντας την πόρτα στους εισβολείς και κάνοντας το έγκλημα, τους βιασμούς και τους φόνους "απίστων" καθημερινότητα, έχει το θράσος να αποκαλεί ακραίους όσους αντιτίθενται στην ευρωποκτόνο πολιτική της.

Αλλά δεν είναι ακραίος αυτός που θέλει να εγκαθιδρύσει στην Ε.Ε. τον θρησκευτικό νόμο των σπηλαίων, ε Ουρσουλα;

Δεν είναι ακραίος αυτός που σφάζει την κόρη του στο γόνατο επειδή φλέρταρε με "καφούρ", δεν είναι ακραίος αυτός που υποχρεώνει τη γυναίκες της οικογένειας να ντύνονται σνα σκιάχτρα και τις χρησιμοποιεί ως αντικείμενα!

Πολύ φοβάμαι ότι…


 δεν υπάρχει δημοκρατικός τρόπος να ανατραπεί η δικτατορία των σούργελων που μας κατσικώθηκαν στην Ε.Ε. διαλύοντας έναν πολιτισμό χιλιετιών.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: