"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΗΛΙΘΙΟΙ - ΔΙΕΘΝΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΠΟΛΙΤΗ: O "επαγγελματισμός" ενός έγχρωμου σούργελου που φιλοδοξει να κυβερνήσει τον πλανήτη

 Toυ ΣΩΚΡΑΤΗ ΠΑΠΑΧΑΤΖΗ

Ένα απ’ τα πιο δυσάρεστα πράγματα ως προς την Kamala Harris, προοριζόμενη εξ αρχής για τον ρόλο της “πρώτης έγχρωμης γυναίκας προέδρου των ΗΠΑ”, είναι η ολική απουσία επαγγελματισμού από οτιδήποτε λέει ή κάνει.  

Όταν την είχαν ρωτήσει, προ διμήνου, πότε σκόπευε να μεταβεί στα νότια σύνορα της χώρας για την μεταναστευτική κρίση που ήδη σοβούσε εκεί, είχε απαντήσει …“not today!!!”, ξεκαρδιζόμενη στα γέλια. (βλ.άνω video)

Ακόμα δεν έχει πάει, παρά το ότι ο “πρόεδρος Μπάιντεν” της έχει αναθέσει την καυτή πατάτα, και ενώ πλέον μιλάμε με αριθμούς, για την μεγαλύτερη κρίση των τελευταίων 20 + χρόνων.
 

Το στιλ της κυρίας, οποτεδήποτε, σε οποιαδήποτε φάση κι αν τη δεις, θυμίζει περισσότερο άτομο που σαχλαμαρίζει με την παρέα του σε κάποιο ιδιωτικό χώρο, παρά άτομο που συν-διαχειρίζεται τις τύχες του μεγαλύτερου έθνους στον πλανήτη. 

 

Μπορούμε να μιλάμε σχεδόν με βεβαιότητα για...

 

 κάποιου είδους ανισορροπία. Διαφορετικής τάξεως και μεγέθους από αυτήν του Dementia Joe, …ανισορροπία πάντως.
 

Στο κάτω video την βλέπουμε να σκουπίζει το χέρι στο παντελόνι της, μετά από χειραψία με τον πρόεδρο της Ν. Κορέας. Ξεκαρδιζόμενη στα γέλια, όπως πάντα



Δεν υπάρχουν σχόλια: