"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ και ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΚΗΦΗΝΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ: Aσυνείδητοι δημόσιοι υπάλληλοι ξεχύνονται στην ύπαιθρο σαν αδειούχοι!



Είναι πρωτοφανές αυτό που συμβαίνει και χαρακτηριστικό της αφασίας της εγχώριας ιερής αγελάδας-των δημοσίων υπαλλήλων.


Αυτοί οι ανεκδιήγητοι (πάντα με τις εξαιρέσεις των αξιοπρεπών ανθρώπων ανάμεσά τους), έχουν πάρει άδεια από τα γραφεία τους και ξεχύθηκαν στα εξοχικά τους ανά την Ελλάδα.


Έχει γεμίσει η Πάρος με οξυδερκείς αδειούχους Ελληνες δημοσίους υπαλλήλους οι οποίοι δεν χάνουν ούτε στιγμή να τα ξύσουν και εκτός γραφείου.


Η μεγαλύτερη επιδημία της Ελλάδας ακόμη και από τον coronavirus είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι οι οποίοι φυσικά βρίσκουν και τα κάνουν.


Οι δημόσιοι υπάλληλοι έχοντας στο πλευρό τους ως σύμμαχο το πελατειακό κράτος λεηλατούν στην κυριολεξία τη χώρα και τους συμπολίτες τους σε κάθε ευκαιρία.


Αυτή τη φορά η επιλογή ενός εκατομμυρίου επιπολαίων συμπολιτών μας δημοσίων υπαλλήλων να ξεχυθούν στην ύπαιθρο αντί να καθήσουν σπίτια τους είναι τοξική -στη κυριολεξία-για τους υπόλοιπους συμπολίτες τους.


Καλούμε την κυβέρνηση να στήσει μπλόκα στα διόδια των εθνικών οδών και...


 στα λιμάνια ώστε να συλλαμβάνει τους αδειούχους δημοσίους υπαλλήλους που βγήκαν από τα σπίτια τους και ξεχύνονται στην ύπαιθρο.


Ευτυχώς ο coronavirus θα διαλύσει την οικονομία της χώρας και σε μερικούς μήνες από σήμερα το κράτος δεν θα έχει να πληρώνει τους μισθούς τους. 


Η θεία δίκη πλησιάζει…

Δεν υπάρχουν σχόλια: