"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ - ΕΘΝΙΚΑ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ: «Δεν γίνεται να σε κυνηγούν στα χωρικά σου ύδατα και εσύ να φεύγεις σαν κυνηγημένος. Αυτός είναι ο ευτελισμός της συνοριακής μας άμυνας» Ο επίτιμος αρχηγός Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Αντώνης Αντωνιάδης "ξεσπαθώνει" για τον εθνικό μας ραγιαδισμό



«Είναι εξευτελιστικό να σε καταδιώκει ένα τούρκικο σκάφος μέσα στα χωρικά σου ύδατα», σχολίασε ο επίτιμος αρχηγός Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Αντώνης Αντωνιάδης στο MEGA σχολιάζοντας το βίντεο ντοκουμέντο όπου τούρκικη ακταιωρός χτυπά σκάφος του λιμενικού στην Κω μέσα στα ελληνικά χωρικά ύδατα.

«Δεν γίνεται να σε κυνηγούν στα χωρικά σου ύδατα και εσύ να φεύγεις σαν κυνηγημένος. Αυτός είναι ο ευτελισμός της συνοριακής μας άμυνας» είπε ο κ. Αντωνιάδης προσθέτοντας πως επί 50 χρόνια παίζουμε το παιχνίδι των Τούρκων χωρίς να αντιδρούμε.

Σχετικά με το αν ο Ερντογάν έχει κάποιο σχέδιο πίσω από τα θερμά επεισόδια, ο κ. Αντωνιάδης ανέφερε πως...



 ο Ερντογάν κοιτά τα συμφέροντα της χώρας του.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν σχολιάζουμε την ελληνική πλευρά, δηλαδή αν οι αντιδράσεις μας είναι σωστές», τόνισε ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΝ και εκφράζοντας την άποψη ότι η στάση της Ελλάδας είναι λανθασμένη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: