"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ και ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΥΡΙΖΟΚΗΦΗΝΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ: 1 εκατ. Αγανακτισμένοι Συριζαίοι-κομμάντος αυτοχειρίας με αρχηγό τον Καψώχα θα βγουν από τα σπίτια τους να καταλάβουν τα Μαξιμιλιανά Ανάκτορα ενω διασωληνωμενοι τουρίστες στο Nammos και στο Scorpios θα αγναντεύουν την παραλία με ορούς σαμπάνιας...

Από τον Ian Ford
 

O Βρετανός συγγραφέας Will Dean είναι παγερά αδιάφορος για το εάν οι συμπατριώτες του το καλοκαίρι του 2020 δεν θα μπορούν να ταξιδέψουν στην Αγία Νάππα της Κύπρου ή στη Μύκονο.


Ο ίδιος και η σύζυγός του, το μωρό τους και ο σκύλος τους ο Bernie, ζουν στη καρδιά ενός σουηδικού δάσους 90΄βόρεια του  Gothenburg.
 

Όταν υπάρχει ανάγκη να αγοράσουν τρόφιμα ή κάποιο αλυσοπρίονο για τα κομμένα δένδρα που κλείνουν το δρόμο πετάγονται ως τη πιο κοντινή κωμόπολη.  Στο οικόπεδο των 3,5 στρεμμάτων καλλιεργεί τα δικά του κηπευτικά. Παρότι η επιλογή του έχει τις δυσκολίες της ο ίδιος και η οικογένειά του ζουν σε μια ιδανική καραντίνα.

Την ίδια ώρα στην Ελλάδα οι ξενοδόχοι ξεφυλλίζουν άλμπουμ με φωτογραφίες από τα προηγούμενα καλοκαίρια και αναπολούν τα τουριστικά έσοδα 18,2 δις ευρώ και τα 32 εκατ. τουρίστες.

Σαν να μην έφτανε αυτό είναι αναγκασμένοι να επιστρέφουν προκαταβολές σ΄εκείνους από τους πελάτες τους που είχαν κάνει νωρίς προκρατήσεις με αποτέλεσμα να στεγνώνουν τα ταμεία τους.

Τώρα ακούνε τον Σωτήρη Τσιόδρα να αφήνει να εννοηθεί ότι η Καραντίνα θα συνεχισθεί και τον Απρίλιο και τον Μάιο κι εκεί κατά τον Ιούνιο 1 εκατ. Αγανακτισμένοι Συριζαίοι-κομμάντος αυτοχειρίας με αρχηγό τον Καψώχα θα βγουν από τα σπίτια τους να καταλάβουν τα Μαξιμιλιανά Ανάκτορα.

Η τουριστική σεζόν χάθηκε και τον Αύγουστο οι πολίτες θα τρέμουν στην ιδέα ότι το Φθινόπωρο θα επανάλθει ξανά μανά ο Coronavirus.

Ήδη το Nammos και ο Scorpios ετοιμάζουν ειδικές διαμορφωμένες σουίτες για διασωληνομένους τουρίστες οι οποίοι θα αγναντεύουν την παραλία ενώ στον ορό θα μπορούν να προσθέτουν ελάχιστη δόση σαμπάνιας.

Α, φυσικά το Κράτος θα προχωρήσει στην επίταξη-κρατικοποίηση όσων των τουριστικών εγκαταστάσεων τις οποίες η κυβέρνηση Σύριζα θα παραδώσει στο έλεος του κομματικού στρατού των katsialpiadon. 


 Άλλωστε ο Coronavirus είναι η Νόσος των Πλουσίων που λέει ο άχαστος Πολάκης-μη κοιτάς που οι Γερμανοί είναι οι πιο απέθαντοι στον coronavirus. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι Γερμανίδες μητέρες με το που γεννιούνται τα παιδιά τα σκληραγωγούν όπως οι Σπαρτιάτισσες. Τα εκπαιδεύουν στο κρύο, στο φόβο, στη πειθαρχία και πάει λέγοντας. Αυτό είναι το μυστικό της Αρίας Φυλής γι΄αυτό και η Μέρκελ δεν φοβάται τον coronavirus. Πιστεύει ότι οι Γερμανοί θ΄αντέξουν όπως άντεξε και η ίδια το τρέμουλο, άσε που ανταπεξέρχεται και στον ιό αφότου βρέθηκε θετική.

Αν για 20 μέρες τον Αύγουστο εμφανισθούν καλοχτενισμένoι τουρίστες με άσπρη κάλτσα πέδιλο και σαγιονάρα αυτοί θα είναι είτε κομψοί Γερμανοί, είτε Κινέζοι. Ξεχάστε τους υπόλοιπους.

Οσο για τους Έλληνες θα επιζήσουν μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι οι οποίοι ήδη έχουν ταμπουρωθεί στα σπίτια τους και έχουν επιδωθεί στη τηλεεργασία επειδή το κράτος μας είναι σούπερ ντούπερ ψηφιοποιημένο και οι εργατικοί Έλληνες δημόσιοι υπάλληλοι πέρα από το ότι παίζουν την τεχνολογία στα δάχτυλα είναι και τόσο συνεπείς και ευσυνείδητοι.  


Κοιμούνται και ξυπνάνε με τη σκέψη:


 Μη κοιτάς τι κάνει ο πολίτης για μας αλλά τι πρέπει να κάνουμε εμείς για το κορόιδο τον πολίτη που μας πληρώνει αιωνίως τα μισθά και τις συντάξεις.

Τώρα θα μας πείτε πως φτάσαμε από τον Will Dean στους ανθεκτικούς Έλληνες δημοσίους υπαλλήλους είναι επειδή τελικά μόνο αυτοί θα επιβιώσουν. 


Ο Will και οι Έλληνες δημόσιοι υπάλληλοι-πιο ανθεκτικοί και από τις κατσαρίδες…

Δεν υπάρχουν σχόλια: