"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΟΑΛΗΤΑΡΑΔΙΚΟ: Η Ελλάδα δίχως αυτόν δείχνει πιο πολιτισμένη, πιο σοβαρή, πιο ήρεμη - Ο Τσίπρας είναι παράγοντας μπαχαλοποίησης και κατσιαπλιαδισμού



Κατ΄αρχήν έχει δικαίωμα στις διακοπές.


Στη συνέχεια, η Ελλάδα δείχνει πιο πολιτισμένη δίχως τη παρουσία του. Πιο ήρεμη, πιο σοβαρή.


Εάν έλειπαν οι φωτιές και κάποιες ανοησίες γαλάζιων υπουργών όλο αυτό το διάστημα που απουσιάζει ο Αλέξης θα λέγαμε ότι είμαστε Δανία του Νότου.


Ο Τσίπρας είναι παράγοντας μπαχαλοποίησης και κατσιαπλιαδισμού.


Μας κούρασε με την ιδεοληπτική του υποκρισία, με τις εμμονές του κατά της επιχειρηματικότητας την ίδια ώρα που ο ίδιος σεργιάνιζε στις σάλες της μπουρζουαζίας.


Μας κούρασε ο πεζοδρομιακός τσαμπουκάς του, αυτός ο διαρκής τραμπουκισμός της αισθητικής και της πολιτικής αξιοπρέπειας.


Η Ελλάδα δείχνει σχεδόν κανονική χώρα χωρίς τον Τσίπρα. Οπότε αυτές οι ανοησίες ότι η Ελλάδα καίγεται κι αυτός κάνει διακοπές είναι σκέτη ρύπανση. Και που επέστρεψε εσπευσμένα όταν καίγονταν το Μάτι τι κατάφερε;


Σας παρακαλούμε...


 αφήστε τον Αλέξη να κάνει διακοπές για πάντα.


Η Ελλάδα είναι καλύτερη χωρίς αυτόν.
Επιτέλους έχουμε ησυχία ώστε να μπορούν να σκεφθούν οι οξυδερκείς ψηφοφόροι…

Δεν υπάρχουν σχόλια: