"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΝουΔο-ΣΥΡΙΖΑίικο ΛΑΘΡΟΜΑΧΜΟΥΤΑΡΑΔΙΚΟ: Η μόνη πολιτική για λαθραίους εισβολείς


Οι εβδομάδες περνούν από την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, όμως η εισβολή στα νησιά μας συνεχίζεται απτόητα, κληρονομιά της προδοτικής αθλιότητας του ΣΥΡΙΖΑ και του «τσιλιαδόρου» του.

    Εκατοντάδες κάθε εβδομάδα, χιλιάδες κάθε μήνα μπαίνουν παράνομα, προερχόμενοι σε συντριπτικό ποσοστό από χώρες χωρίς πόλεμο, όπου κανείς δεν τους καταδιώκει για τις πολιτικές ή θρησκευτικές πεποιθήσεις τους, σχεδόν όλοι μουσουλμάνοι, ενώ ένα μικρό ποσοστό, που όντως προέρχεται από τη Συρία ή το Ιράκ, δεν είναι παρά ηττημένοι τζιχαντιστές.


Ερχονται στην Ελλάδα, διότι: 


1) είναι εύκολη η είσοδος -ουδείς τους εμποδίζει στα σοβαρά-, αφού Ενοπλες Δυνάμεις και Λιμενικό είναι με δεμένα χέρια, 


2) τους τραβά ο τεράστιος μαγνήτης του ακαταδίωκτου για την παράνομη είσοδο και κυρίως των εξοργιστικά γενναίων παροχών σε χρήμα, στέγη, περίθαλψη, που αποτελούν ατιμώρητο ρατσισμό σε βάρος των νόμιμων πολιτών της χώρας και των αληθινών προσφύγων και νόμιμων μεταναστών. Παροχές που εξασφαλίζουν σε πολλούς από αυτούς παρασιτικό βίο σε βάρος των νομίμων πολιτών. 


3) Πρόσθετο κίνητρο για όσους έρχονται σαν αρπακτικά για εγκληματικό «τουρισμό», οι χαλαροί και επιεικείς νόμοι μας. Δεν φοβούνται τίποτα και κανέναν, ενώ στις χώρες τους όχι απλά θα σάπιζαν στη φυλακή, αλλά θα έχαναν κυριολεκτικά το κεφάλι τους. 


4) Η χώρα μας είναι «πίσω πόρτα» της Ευρώπης, με ενδοτικές απόψεις στο Λαθρομεταναστευτικό σε συμπολίτευση και αντιπολίτευση, όπου συχνά οι Βρυξελλιώτες νεοφιλελέδες ανταγωνίζονται τους αριστερούς στην υπακοή στο δόγμα της «πολιτικής τού καλωσορίσματος», κι ας οδηγεί άμεσα στη δημιουργία παράλληλων κοινωνιών, ήτοι γκέτο αναφομοίωτων ξένων, μεσοπρόθεσμα στην ανοχή της ισλαμικής ανομίας σε βάρος των δυτικών κοσμικών νόμων και, όχι και τόσο μακροπρόθεσμα, στην άσκηση πίεσης εξισλαμισμού της πλειονότητας, μέσα από τη δικτατορία των πάσης φύσεως μειοψηφιών.
 

Ορισμένες δε από αυτές τις μειοψηφίες είναι καταδικασμένες να συγκρουστούν θανάσιμα με τους εισβολείς. Θυμηθείτε το, αλλά δεν αργεί η ώρα που οι «ομοφυλόφιλες κοινότητες» θα ζητήσουν προστασία από το κράτος, έναντι των πιστών αυτής της μεσαιωνικής απολυταρχικής κοσμοθεωρίας, που θα τους καταδιώκει, όπως τις ασκεπείς και «ασέμνως» ενδεδυμένες γυναίκες.

 

Οι ουδόλως μειωθείσες αριθμητικά παράνομες είσοδοι αναφομοίωτων μουσουλμάνων αλλοδαπών, οι οποίοι παραδόξως δεν φοβήθηκαν τον Κουμουτσάκο (μα, ποιος δεν τρέμει σύγκορμος μπροστά στο ευρωπαϊκό βλέμμα του Κουμουτσάκου;), κυρίως νέοι άνδρες, δεν έρχονται τυχαίως και ατάκτως.  


Τους συγκεντρώνει το κράτος-συμμορία του Ερντογάν με πάμφθηνα εισιτήρια χωρίς επιστροφή από τις χώρες τους, χωρίς βίζα, τους προωθεί στα παράλια και τους παραδίδει στους δουλεμπόρους, οι οποίοι τους πουλάνε τις κινέζικες βάρκες, και, σε άμεση συνέργεια, Μ.Κ.Ο. που εδρεύουν εντός ελληνικού εδάφους, ασύδοτες και έξωθεν ελεγχόμενες από το σύστημα Σόρος, τους περνάνε στο ελληνικό έδαφος.


Το αυστηρό και ολοκληρωτικό σύστημα ασφαλείας της Τουρκίας, όπου δεν μπαίνει εύκολα ούτε κανό, έχει μια σπάνια αρρώστια, μπροστά στην οποία σκίζουν τα πτυχία τους όλοι οι οφθαλμίατροι και ΩΡΛάδες της υφηλίου. Αστυνομία, στρατοχωροφυλακή, ακτοφυλακή, πολεμικό ναυτικό, στρατός είναι αετομάτηδες και με ακοή λύκου της στέπας στην τελευταία εισερχόμενη βάρκα, αλλά στα εξερχόμενα δεν βλέπουν, δεν ακούν ούτε αεροπλανοφόρο που θα τους ρίξει από το φλαμίνγκο με τα απόνερά του, εάν έχει πάνω σουνίτες μουσαφιραίους της Τασίας για την Ελλάδα.


 Το λένε «οργανωμένη εισβολή» και «ισλαμικό εποικισμό», αδέρφια, και δεν υπάρχει πιο καλλιτεχνικός τρόπος να το πούμε.
 
«Χώρα», «κράτος» σημαίνουν καταρχάς πως έχω σύνορα και τα ελέγχω, τα προστατεύω με την ένοπλη δύναμή μου. Αν μπαίνει όποιος γουστάρει, όποτε και όπως γουστάρει, τότε δεν είσαι κράτος, αλλά american bar, σαλούν με αυτές τις μισές πόρτες που απλά τις σπρώχνεις με το δάχτυλο. Δεν θα πω το αυτονόητο, πως είναι συνταγματική υποχρέωση, μέρος του όρκου της κυβέρνησης να υπερασπιστεί τα σύνορα, τους νόμους, το Σύνταγμα, την εθνική και κοινωνική ομοιογένεια. Θα πω, ξανά, το πιο απλό και λογικό: Αν δεν σταματήσουμε τώρα αυτή την εισβολή και δεν αντιστρέψουμε την πλημμυρίδα των παρανόμων, οδηγώντας τους μη δικαιούμενους άσυλο κλοτσηδόν στην έξοδο, θα καταστραφούμε.


 Ο τρόπος δεν χρειάζεται πολλά διδακτορικά, ούτε σαβουάρ βίβρ.

 
Κι αν οποιοσδήποτε στην κυβέρνηση νομίζει πως δεν τον αφορά το ζήτημα, σφάλλει. Δεν θα ζήσουν όλοι τους στην Εσπερία μετά την αποχώρησή τους από την εξουσία. Σύντομα, η κατάσταση, αν αφεθεί ως έχει, θα γίνει τόσο αφόρητη -θα φτάσει και στις «κυριλέ» συνοικίες-, που θα επηρεάσει τη ζωή όλων, από τον τελευταίο πολίτη στη Μόρια ως τους υπουργούς και τον πρωθυπουργό και τις οικογένειές τους. Η μια γειτονιά μετά την άλλη θα γίνουν αφόρητες.

 
Πρέπει...


 να πάψουμε να είμαστε ελκυστικός προορισμός, να κόψουμε όλα τα ρατσιστικά προνόμια σε βάρος των παρανόμων, να αυστηροποιήσουμε τους νόμους μας, να φυλάμε τα σύνορά μας, ασκώντας όπου χρειάζεται την απαραίτητη βία, και να γνωρίζει η συντριπτική πλειονότητας των επίδοξων εισβολέων, που δεν δικαιούνται άσυλο, πως κι αν καταφέρουν με κόπο και κινδύνους να μπουν, ξεφεύγοντας από τους Φύλακες της Ελευθερίας και της Ταυτότητάς μας, δεν θα μακροημερεύσουν στους δρόμους μας και θα μείνουν υπό κράτηση μέχρι την απέλασή τους.


Δρακόντεια φύλαξη συνόρων, όχι παρασιτικά προνόμια και ξενηλασία, λοιπόν, για τους παράνομους εισβολείς – αυτή είναι η μόνη αποτελεσματική πολιτική. Η χώρα χρειάζεται για πολύ καιρό μια διαρκή αυστηρή, χωρίς ίχνος χαλάρωσης, επιχείρηση «σκούπα». Παντού, μέχρι το τελευταίο χωριό. 


Αν το κάνουν, 60% στις επόμενες εκλογές και θα κάνω τατουάζ τον Κυριάκο και τον Κουμουτσάκο. Μάλλον θα μείνω χωρίς δερματοστιξία, αλλά λέμε τώρα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: